Οι γνωστές ακρότητες (πάλι) από την Ξαφά!

«Ξεμύτισε» και η… εξαφανισμένηΤην επανεμφάνισή της έκανε χθες η γνωστή για τις ακραίες θέσεις της οικονομολόγος και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά (φωτό). Η γνωστή εκπρόσωπος του σκληρού νεοφιλελευθερισμού σε δημόσια παρέμβασή της εξέφρασε την αγανάκτησή της για την αναδιανεμητική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Φτάνει πια με την αναδιανομή του εισοδήματος» ήταν το μήνυμά της, αφορμή για το οποίο υπήρξε ένα tweet του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη, που σχολίαζε δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε ή όχι στις λαϊκές συνοικίες.

Μιζέρια

Η κυρία Ξαφά έγραψε εν προκειμένω: «Θα το χωνέψουν αργά ή γρήγορα ότι ο ελληνικός λαός απέρριψε την ταξική πολιτική της αναδιανομής εισοδήματος που οδηγεί στη μιζέρια για όλους».

Είναι η ίδια που κατά καιρούς έχει προτείνει μείωση στις συντάξεις, αλλά και στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ έχει ταυτιστεί απόλυτα με τους δανειστές. «Η καθαρή έξοδος από τα Μνημόνια στερεί τη χώρα από ένα δίχτυ ασφαλείας» έχει δηλώσει, εξηγώντας ότι οι ελληνικές τράπεζες θα χάσουν τη δυνατότητα που έχουν να δανείζονται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα με μικρό επιτόκιο. Πιο μνημονιακή δεν γίνεται…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα