Καταγγελίες για τρίτη ανήλικη, θύμα του ψιλικατζή

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του 43χρονου ψιλικατζή από το Μοσχάτο……ο οποίος αποπλάνησε τη 14χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα πέφτοντας στις ράγες του τρένου. Μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λ., ένα ζευγάρι από την ίδια περιοχή κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας κατήγγειλαν πως, όταν μαθεύτηκε η αυτοκτονία της 14χρονης Αμαλίας, η συμπεριφορά της κόρης τους άλλαξε άρδην, καθώς κλείστηκε στον εαυτό της και έδειχνε προβληματισμένη.

Οι ανήσυχοι γονείς θυμήθηκαν ότι στο παρελθόν το κορίτσι πήγαινε συχνά στο κατάστημα του 43χρονου για να αγοράσει γαριδάκια και σοκολάτες, και καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι. Τότε, όμως, δεν είχαν ανησυχήσει επειδή πίστευαν πως ήταν με φίλες της.

Οι έμπειροι αστυνομικοί έστειλαν άμεσα τους θορυβημένους γονείς στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία για τον 43χρονο, που έχει κριθεί προφυλακιστέος. Ο εισαγγελικός λειτουργός διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τη νέα καταγγελία σε βάρος του ψιλικατζή, την οποία ανέλαβε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 43χρονος διατηρούσε παράλληλα και άλλη ερωτική σχέση, επίσης με μια ανήλικη κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 17 ετών, όμως η επαφή τους ξεκίνησε όταν το κορίτσι ήταν 14 ετών.

Στο κινητό και στον υπολογιστή του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο της συγκεκριμένης κοπέλας, η οποία εικονίζεται γυμνή.

Η Εισαγγελία δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 43χρονου, καθώς είναι πιθανό να προκληθεί κοινωνικό πρόβλημα στην ανήλικη κόρη του δράστη, η οποία μάλιστα ήταν φίλη τόσο με τη 14χρονη που αυτοκτόνησε όσο και με τη 17χρονη με την οποία επίσης διατηρούσε παράλληλη σχέση ο πατέρας της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα