Τατσόπουλος: Παριστάνει τώρα και τον θεματοφύλακα της ορθόδοξης πίστης

Τον θεματοφύλακα της ορθόδοξης πίστης επιχειρεί να κάνει ο Πέτρος Τατσόπουλος στην προσπάθειά του να……εξασφαλίσει τη συμπάθεια των νεοδημοκρατών, εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Με αφορμή την άνοδο-έκπληξη του Κυριάκου Βελόπουλου στις ευρωεκλογές, το όψιμο «αστέρι» της Πειραιώς με τις απίστευτες βωμολοχίες αλλά και τις οβιδιακές πολιτικές μεταλλάξεις ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για τις τηλεπωλήσεις των «ιερών επιστολών» και έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης:

«Το θράσος αυτού του ανθρώπου είναι απίστευτο. Ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια της απλής αγυρτείας. Εάν οι “χειρόγραφες επιστολές” του Ιησού ήταν απλώς η λόξα του, θα έλεγα δεν πειράζει, άλλος ένας καραγκιόζης, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Από τη στιγμή όμως», συνεχίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος, «που εκμεταλλεύεται τους αφελείς συμπολίτες μας και αυτές τις “επιστολές” τις εμπορεύεται -ή, τουλάχιστον, τις εμπορευόταν για καιρό- θα πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας. Οχι σήμερα. Χτες. Διότι και τους αφελείς σε αυτή τη χώρα πρέπει κάποιος να τους προστατεύσει. Ακόμη και αν είναι πλέον αργά για να προστατεύσει το υστέρημά τους, ας προστατεύσει έστω την αξιοπρέπειά τους».

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του υπερασπίστηκε των λεγομένων του και κατηγόρησε τους επικριτές του για αλλοίωση των θέσεών του: «Σας καλώ να πάμε μαζί στη Μονή Διονυσίου. Να πάμε στα χειρόγραφα ή κώδικες, να κάτσουμε να δούμε αν υπάρχουν αυτά που λέω εγώ. Ο οποιοσδήποτε τρολάκιας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» ανέφερε και συνέχισε: «Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει. Στην τελική, αν δεν υπήρχαν τα χειρόγραφα από το Αγιο Ορος και το Βατικανό, δεν θα υπήρχε η ελληνική γραμματεία».

Οσο για την επιτυχία του στις εκλογές, είπε: «Τα πήγα καλά γιατί είμαι τελείως διαφορετικός από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Εγώ είμαι επιχειρηματίας, δεν είμαι πολιτικός. Η πολιτική είναι λειτούργημα, δεν είναι επάγγελμα. Εδώ και 2,5 χρόνια γύρισα την Ελλάδα τρεις φορές. Ηρθα κοντά στον πολίτη, τον άκουσα, μου μίλησε, του μίλησα για το πρόγραμμά μας. Είμαστε το μοναδικό κόμμα-κίνημα που έχει πρόγραμμα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα