Και οι Βορειοηπειρώτες στηρίζουν τον Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Τη στήριξή της στον Γιώργο Πατούλη, στην κρίσιμη εκλογική μάχη του β’ γύρου για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική (ΑΣΑ), η οποία εξέλεξε έναν περιφερειακό σύμβουλο βορειοηπειρωτικής καταγωγήςΗ απόφαση ελήφθη από τη μεγάλη πλειοψηφία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης (118 έναντι 28), ύστερα από επικοινωνία του επικεφαλής Ανδρέα Κούρτη με τους «μονομάχους» του β’ γύρου.

Σύμφωνα με τον κ. Κούρτη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ήταν ο μόνος από τους διεκδικητές που ζήτησε να ακούσει τα αιτήματα των Βορειοηπειρωτών και δεσμεύτηκε για έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη από την Περιφέρεια Αττικής προς τους ελληνικούς δήμους της Βορείου Ηπείρου με έργα υποδομής, υλικοτεχνική βοήθεια και τεχνογνωσία. Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στα αιτήματα και στις διεκδικήσεις της εν Ελλάδι βορειοηπειρωτικής κοινότητας.

Ο κ. Κούρτης επισημαίνει ότι η συμπόρευση της παράταξης ΑΣΑ με τη «Νέα Αρχή για την Αττική» δεν σημαίνει απεμπόληση της ανεξαρτησίας της παράταξης και παράλληλα δηλώνει τον «απόλυτο σεβασμό» του για όσα μέλη της παράταξης δεν θα ακολουθήσουν την απόφαση της πλειοψηφίας. Εχοντας συναίσθηση της βαρύτητας που έχει κάθε ψήφος στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, προκειμένου να σχηματιστεί η απαραίτητη πλειοψηφία η οποία θα στηρίξει τη διοίκηση της Περιφέρειας, ο κ. Κούρτης τονίζει ότι η παρουσία του ΑΣΑ «θα είναι ανεξάρτητη και διακριτή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα