Επίθεση κατά πάντων από τον μοιραίο Ψινάκη

Σε νέο παραλήρημα επιδόθηκε ο απίστευτος Ηλίας Ψινάκης, που όχι μόνο είχε το θράσος να κατέβει στις ευρωεκλογές μετά την τραγωδία στο Μάτι……αλλά και να επιτεθεί σε όλους μιλώντας για αποκλεισμούς, άρρωστο πολιτικό σύστημα και προσπάθεια εξόντωσής του, που τελικά οδήγησαν στην επανάσταση τού… 13. Σε μια εκτός τόπου και χρόνου ανάρτηση ο μοιραίος πρώην δήμαρχος Μαραθώνα υποστήριξε ότι το 0,9% που κατέλαβε στις ευρωεκλογές το κόμμα του Πολίτες είναι επιτυχία.

«Για κάποιους το 13 δεν είναι ένας καλός αριθμός. Για όλους εμάς όμως στους ΠΟΛΙΤΕΣ είναι ένας σπουδαίος αριθμός. Γιατί σε 13 μόλις μέρες εκλογικής προσπάθειας για τις ευρωεκλογές ήρθαμε 13οι σε όλη την Ελλάδα. Τα καταφέραμε! Ή καλύτερα εσείς τα καταφέρατε!» έγραψε ο ίδιος επιχειρώντας να κάνει το άσπρο μαύρο και να εμφανίσει την εκλογική του συντριβή ως «μεγάλη νίκη»!

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε δε για «πολύμηνο πόλεμο λάσπης και αποκλεισμού από τα ΜΜΕ» και για «μια συστηματική προσπάθεια εξόντωσής του», ενώ απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του τους είπε: «Εσείς πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας. Δεν ακούσατε κανέναν και σταθήκατε δίπλα μου, αληθινοί ήρωες. Μέσα σε ένα άρρωστο πολιτικό κατεστημένο, απέναντι στο σαμποτάζ ψηφοδελτίων μας σε πολλά εκλογικά κέντρα, αυτό είναι μια επανάσταση». Προκλητικός και ανεκδιήγητος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα