Γκρίνιες στον συνδυασμό του Μαρινάκη!

Υποψήφιοι αντέδρασαν για τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια που μοιράστηκαν αφειδώς. Φόβοι τώρα για την αποχή και τον ΒλαχάκοΔεν είναι μόνο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης -παρότι ο συνδυασμός του οποίου ουσιαστικά ηγείται κέρδισε περίπου 15% σε ποσοστά κατά τον πρώτο γύρο- πήρε λιγότερες ψήφους απ’ ό,τι το 2014. 

Είναι και η δυσαρέσκεια που έχει προκαλέσει στους κόλπους του δικού του ψηφοδελτίου η με το «έτσι θέλω» χορήγηση ψηφοδελτίων με σταυρό στο όνομα «Βαγγέλης Μαρινάκης» σε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους!

Αναφέρουμε, για παράδειγμα, μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με σημαντικές θέσεις στον δημόσιο τομέα, που διετέλεσε καθ’ όλη την πενταετία αντιδήμαρχος του Γ. Μώραλη. Ο εν λόγω υποψήφιος, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές, δυσανασχέτησε (ίσως και να αρνήθηκε) όταν του δόθηκαν «σταυρωμένα ψηφοδέλτια».

Ετσι, με οδύνη διαπίστωσε ότι το τελευταίο τριήμερο πριν από τις εκλογές υπήρξε «παγωμάρα» απέναντί του, αλλά και υποστήριξη του συνδυασμού σε άλλους, σχεδόν άγνωστους υποψηφίους στην περιοχή του, με αποτέλεσμα να πέσει χαμηλά και να μείνει εκτός νυμφώνος! Και απ’ ό,τι λέγεται δεν είναι η μόνη περίπτωση.

Συναγερμός

Πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν ότι ο συνδυασμός Μαρινάκη έχει σημάνει συναγερμό για να πείσει τους ψηφοφόρους του πρώτου γύρου να ξαναπάνε στις κάλπες, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι όλοι οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε και θα ψηφίσουν, ούτως ή άλλως, τη Ρένα Δούρου και δεν είναι καθόλου δύσκολο να ρίξουν και μία ψήφο «κατά Μαρινάκη» στη διπλανή κάλπη. Και αυτή η ψήφος δεν μπορεί παρά να είναι «Βλαχάκος»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα