ΕΔΑ ΘΕΣΣ – ITALGAS: Σύμβαση συνεργασίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών

H ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ηγέτης στη διανομή φυσικού αερίου στην Ελλάδα, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους καταναλωτές και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του δικτύου διανομής, σύναψε σύμβαση συμβουλευτικών παροχών με την Italgas, τη σημαντικότερη εταιρεία διανομής φυσικού αερίου στην Ιταλία και μία από της μεγαλύτερες στην Ευρώπη.Η σύμβαση υπεγράφη από τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και τονChiefCommercialOfficer της Italgas, κ. PierLorenzoDellOrco. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες αφορούν στους τομείς των πληροφοριακών συστημάτων, του smart metering, της κατασκευής, λειτουργίας, συντήρησης και ψηφιοποίησης του δικτύου διανομής.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Italgas, μια εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία, θα εμπλουτίσει το μίγμα των υπηρεσιών και εργαλείων για τη διαχείριση και την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου διανομής της, σύμφωνα με τις ανάγκες των κοινωνιών που εξυπηρετεί.

Για την Italgas, αυτή η συμφωνία είναι μια σημαντική αναγνώριση της εξειδίκευσης και των καλών πρακτικών της στη διαχείριση των δικτύων διανομής φυσικού αερίου, που αναπτύχθηκαν σε περισσότερο από 180 χρόνια λειτουργίας της. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην Italgas να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός κορυφαίου ελληνικού διαχειριστή δικτύου διανομής, δημιουργώντας πρόσθετη αξία τόσο στο σχεδιασμό καινοτόμων εφαρμογών όσο και ψηφιοποίησης. Η υπογραφή της σύμβασης με την   ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ως συνέχεια της σύμπραξης και με άλλους σημαντικούς παγκόσμιους παράγοντες, ενισχύει την ηγετική θέση της Italgas διεθνώς.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα