Τον «νεόφερτο» Αϊβαλιώτη ποιος θα τον μαζέψει;

Απαράδεκτες δηλώσεις για αιχμαλώτους πολέμου από τον πολιτευτήΟι… σεσημασμένοι της Δράσης, που έχουν μετεγγραφεί στη Ν.Δ., συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στην Πειραιώς. Πέραν των γνωστών νεοφιλελεύθερων θέσεών τους στην οικονομία, τώρα αρχίζουν να ειρωνεύονται με ανείπωτους χαρακτηρισμούς τους πολιτικούς τους αντιπάλους και να προκαλούν με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους. 

Τελευταίο κρούσμα, ο προερχόμενος από τη Δράση υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Τέλης Αϊβαλιώτης, ο οποίος προχώρησε σε πρωτοφανή δήλωση, για την οποία άμεσα θα πρέπει να «κοπεί» από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Ούτε λίγο ούτε πολύ, το συγκεκριμένο νεόφερτο «μπουμπούκι» είπε το εξής φοβερό σε τηλεοπτική συνέντευξη: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει, ξέρετε, και η Σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών πολέμων είτε των πολιτικών πολέμων». Επί της ουσίας, ο πολιτευτής της Ν.Δ. συσχέτισε τον ΣΥΡΙΖΑ με αιχμαλώτους πολέμου -έστω πολιτικού- και κάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συμπεριφερθεί αναλόγως. Το εκ Δράσης προερχόμενο στέλεχος δεν δίστασε να επικαλεστεί τη Συνθήκη της Γενεύης, προκειμένου να δικαιολογήσει την εμφυλιοπολεμική του δήλωση, οραματιζόμενος στρατόπεδα συγκέντρωσης στην περίπτωση που η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση μετά τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια άλλη αντίστοιχη υπόθεση, του συντονιστή Ετεροδημοτών του κόμματος Κώστα Στεφανίδη, ο οποίος σχολίασε με άθλια ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Κωνσταντίνα Κούνεβα, έδειξε άμεσα ανακλαστικά και τον διέγραψε. Το ίδιο, και χωρίς καμία εξαίρεση, θα πρέπει να πράξει και στην περίπτωση του κ. Αϊβαλιώτη, στον οποίο θα πρέπει να δείξει πάραυτα τον δρόμο της εξόδου από το κόμμα. 

Ο 66χρονος υποψήφιος βουλευτής ασχολείται με εμπορικές επιχειρήσεις και είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρίας διανομής χημικών προϊόντων και πρώτων υλών σε διάφορους βιομηχανικούς κλάδους. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του κόμματος Οι Φιλελεύθεροι το 1999, υποψήφιος ευρωβουλευτής το 1999 και γενικός γραμματέας από το 2000 μέχρι την αναστολή λειτουργίας του, το 2001. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Δράσης και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές του 2009.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα