Εφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης

Ο καρκίνος τον νίκησε στα 55 τουΤο χιούμορ, το μεγάλο όπλο του Κώστα Ευριπιώτη στη ζωή, δεν στάθηκε αρκετό στη μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο. Ο δημοφιλής ηθοποιός «έσβησε» χθες το βράδυ σε ηλικία 55 ετών και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο. Ο ηθοποιός, που άφησε τη σφραγίδα του με τη συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές και σε ταινίες, γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1963. 

Από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του ήταν αυτός του σμηνίτη Γεωργίου Βλάχου στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», ενώ είχε πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Στον καλλιτεχνικό χώρο είχαν να λένε για την ξεχωριστή και ευχάριστη προσωπικότητά του. Επίσης, είχε συνδεθεί και με τον χώρο του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα με την ομάδα του Ατρομήτου, τον ύμνο του οποίου τραγούδησε.

Ο ηθοποιός νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του διαρκώς επιδεινωνόταν. Στο πλευρό του βρίσκονταν συνεχώς η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, τα παιδιά του και οι φίλοι του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα