Μπουτάρης: «Δεν ήταν σοφή η κίνηση της Φώφης με τον Βενιζέλο»

Με μοναδικό κριτήριο το καλό της πόλης ψήφισε χθες, όπως δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης…… ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης. «Δεν είναι η τελευταία φορά που ψηφίζω ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έρχεται και η 7η Ιουλίου» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης. Επίσης, αναφέρθηκε στο κριτήριο με βάση το οποίο έριξε την ψήφο στην κάλπη: «Ψήφισα με μοναδικό κριτήριο το καλό της πόλης. Ψήφισα αυτόν που θεωρώ πιο συμφέρων και πιο κατάλληλο για τη διοίκηση και το καλό της πόλης».

Ερωτώμενος για το πώς βλέπει το μέλλον της Θεσσαλονίκης χωρίς τον… Μπουτάρη, τόνισε: «Είναι όπως κάθε μέρα, δεν αλλάζει κάτι. Οπως τρως κάθε μέρα φαγητό, άλλο μεσημεριανό, άλλο βραδινό, έτσι είναι και στη δημαρχία». Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν άφησε ασχολίαστες και τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στο ΚΙΝ.ΑΛ., λέγοντας ότι «η κίνηση της κυρίας Γεννηματά να απομακρύνει τον Βενιζέλο δεν ήταν σοφή», αφήνοντας εμμέσως αιχμές κατά της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα