Αποθέωση Καραμανλή κατά την προσέλευση στο εκλογικό του τμήμα

Με πολλά χειροκροτήματα υποδέχτηκε ο κόσμος τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος…… συνοδευόμενος από γνωστά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, άσκησε χθες το εκλογικό του δικαίωμα στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται στην οδό Δελφών. Στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ανέμεναν τον κ. Καραμανλή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Ελενα Ράπτη. Παρόντες ήταν και οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, καθώς και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Τάσος Σπηλιόπουλος. Εκπληξη προς τους παρευρισκομένους, πάντως, αποτέλεσε το γεγονός ότι το «παρών» έδωσε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνομίλησε εγκάρδια με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ -όπως πάντοτε φιλικός- συνομίλησε και με πολίτες, καθώς και με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρησε από το εκλογικό κέντρο, χωρίς να κάνει καμία επίσημη δήλωση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα