Οι πολίτες, έρμαια των εγκληματιών

Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες όπου το βασικό πρόβλημα για τη δημόσια τάξη είναι η ίδια η κυβέρνηση. Από τη μία, οι ιδεοληψίες της και, από την άλλη, η ανικανότητά της να διαχειριστεί τα του οίκου της και να επιλύσει οποιοδήποτε πρακτικό πρόβλημα συνθέτουν μια εφιαλτική εικόνα που κανείς πολίτης δεν επιθυμεί να αντικρίσει – πολλώ δε μάλλον να ζει εντός της.

Ενα από τα πολλά περιστατικά που απασχόλησαν την επικαιρότητα και δείχνουν το πρόβλημα της εσωτερικής ασφάλειας της Ελλάδας είναι η απόδραση των τεσσάρων Αλβανών κρατουμένων από το Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οποιος θέλει μένει, όποιος θέλει βγαίνει από τις φυλακές.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επικεντρώνει τα ενδιαφέροντά της στις ανάγκες του Δημήτρη Κουφοντίνα να λαμβάνει τακτικά άδειες, έχει προκαλέσει τέτοια ζημιά στον τομέα της δημόσιας τάξης, ώστε η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών νιώθει ότι ζει κατά… τύχη.

Αυτοί που απέδρασαν από το Μεταγωγών έχουν απασχολήσει τις Αρχές για μια σειρά από βαριά εγκλήματα (δολοφονίες, ληστείες κ.λπ.). Κι όμως, αντί να προβλέπονται και στο Μεταγωγών αλλά και σε οποιαδήποτε στιγμή της εκτέλεσης των ποινών τους η αυστηρότατη φύλαξη και η επιτήρησή τους, εκείνοι κατόρθωσαν να ξεγελάσουν τους φρουρούς, να αφοπλίσουν τον έναν και να αποδράσουν.

Και μαζί με αυτούς τους «λύκους» που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν ανάμεσα στους νομοταγείς πολίτες είχαμε και την περίπτωση του τζιχαντιστή από το Ιράκ, ο οποίος είχε κάνει αίτηση ασύλου στην Ελλάδα και κυκλοφορούσε ελεύθερος και ανενόχλητος στην Ομόνοια των Αθηνών – εκεί όπου κατά την Τασία Χριστοδουλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ «λιάζονται» οι ισλαμιστές έποικοι της χώρας μας.

Η διάλυση της δημόσιας τάξης στην Ελλάδα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους της πάνδημης αποδοκιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές. Οι Ελληνες δεν έφτιαξαν κράτος και δεν πληρώνουν φόρους για να είναι θηράματα κάθε λογής εγκληματία. Απαιτούν ασφάλεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα