Markopoulo Park: Μοναδικό θέαμα με εντυπωσιακά photo finish

Ρεκόρ νικητών στο Σκορ-6 στην πρώτη συγκέντρωση του καλοκαιριούΣυναρπαστικό θέαμα, με κούρσες που … έκοβαν την ανάσα και κρίθηκαν στο photo finish, απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν την πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του καλοκαιριού στο Markopoulo Park. Οι αφίξεις ήταν εντυπωσιακές στις περισσότερες από τις επτά ιπποδρομίες, που κρίθηκαν στα δέκατα του δευτερολέπτου.

Στο Τρόπαιο Ιουνίου νικητής αναδείχθηκε ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ των Σταύλων Αττικής Γης, με ιδιοκτήτες τους κκ. Στουμπιτζόγλου Κωνσταντίνο και Ελευθέριο, Σκανδάλη Δημήτριο, Σωτηρόπουλο Στυλιανό και Καρακίζιο Χρήστο. 


Από αριστερά ο κ. Στουμπιτζόγλου Κωνσταντίνος, η Total Rewards Employee Relations Team Director του ΟΠΑΠ κα. Μπέττυ Γιώγα και ο κ. Στουμπιτζόγλου Ελευθέριος

Ρεκόρ νικητών στο δημοφιλές παιχνίδι Σκορ-6

Τα φαβορί επικράτησαν σε όλες τις κούρσες, στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 2 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ρεκόρ νικητών στο δημοφιλές παιχνίδι Σκορ-6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι κούρσες).

Πολύ καλά κέρδη μοίρασε και το παιχνίδι του Γκανιάν, μετά την πριμοδότησή του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες. Κάθε εβδομάδα έχει καθιερωθεί και Payout 90% στο Γκανιάν για όλες τις ιπποδρομίες στον Ελληνικό κουμπαρά.

Επτά καθαρόαιμοι ίπποι προς πώληση

Το μεγάλο ενδιαφέρον των ιδιοκτητών για νεαρούς ίππους, μετά τις εταιρικές ανακοινώσεις και τα κίνητρα αγορών, αποτυπώθηκε πρόσφατα στις δημοπρασίες του εξωτερικού, με την αγορά 16 νεαρών ίππων.

Από αύριο Τρίτη 4 Ιουνίου όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά ενός από τους επτά καθαρόαιμους ίππους, που είναι προς πώληση, θα μπορούν να τους επισκέπτονται στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park στους σταύλους Α19 και Α20. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους επτά καθαρόαιμους μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. https://www.horseraces.gr/

Διασκέδαση για τα παιδιά στη φουσκωτή «υποβρύχια πολιτεία»

Δεν είναι μόνο οι συναρπαστικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park που αποτελούν πόλο έλξης κάθε Κυριακή, αλλά και οι πολλές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια. 

Τα παιδιά απόλαυσαν τη φουσκωτή πολύχρωμη «υποβρύχια πολιτεία», φωτογραφήθηκαν με τα εντυπωσιακά alpaca και διασκέδασαν στο Family Club με δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, ζωγραφική και face painting.

Τα παιδιά είχαν την τιμητική τους και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park: 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα