«Για λίγη πουτίγκα» – δυναμική πρεμιέρα στο θέατρο Τζένη Καρέζη

Εντυπωσιακή πρεμιέρα με την παρουσία πολλών επωνύμων, έκανε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» που παρουσίασε την ανατρεπτική κωμωδία «Για λίγη πουτίγκα», μια διασκευή βασισμένη στο έργο του Thordon Wilder «Ντόλλυ η Προξενήτρα».Στο θέατρο Τζένη Καρέζη, στις 28 Μαΐου ο Σάκης Ρουβάς, οι Κωνσταντίνος Καζάκος και Χριστίνα Αλεξανιάν, η ηθοποιός και προσφάτως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά, Νόνη Δούνια, και άλλοι ηθοποιοί έδωσαν το λαμπερό τους παρόν προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα, καθώς τα έσοδα από την παράσταση πηγαίνουν σε έναν καλό σκοπό. Μια σημαντική βοήθεια για το ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου», έναν Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού που προσφέρει πολλά.

Στις 11, 24 και 25 Ιουνίου οι επόμενες παραστάσεις

Υπάρχει και συνέχεια όμως, καθώς τα 18 μέλη της ομάδας θα παρουσιάσουν την εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση για τρεις ακόμη παραστάσεις  (την Τρίτη 11 Ιουνίου και στις 24 και 25 του ίδιου μήνα στις 8.30 το βράδυ). Είσοδος 8 ευρώ, κρατήσεις 6936111010)

Σκηνοθεσία-διασκευή Νάντιας Παπαηλιοπούλου

Χορογραφίες Νάντιας Παπαηλιοπούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη Πέτρος Σπυρόπουλος.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα: 


Νάντια Παπαηλιοπούλου, Σάκης Ρουβάς


Ο Σάκης Ρουβάς με τους ηθοποιούς


Κωνσταντίνος Καζάκος, Βάσω Τσίντζου, Ελένη Καρακάση, Ρένος Ρώτας, Αντώνης Λουδάρος


Νόνη Δούνια, Νάντια Παπαηλιοπούλου, Σόλων Τσούνης


Χριστίνα Αλεξανιάν


Εύη Κλαουδάτου, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Νάντια Παπαηλιοπούλου, Κωνσταντίνος Καζάκος


Τζίνα Γιαγκιτζή, Αντώνης Βλοντάκης

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα