Κακλαμάνης: Να τελειώνουμε με τον Στουρνάρα

Καταπέλτης κατά του Γιάννη Στουρνάρα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταγράφεται η…… δημόσια αντίθεση του αντιπροέδρου της Βουλής κατά της ανανέωσης της θητείας του κ. Στουρνάρα ως διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ).
Μάλιστα, ως κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ., ο κ. Κακλαμάνης εκφράζει μέσα σε προεκλογικό χρόνο μια θέση που δεν θα ήταν εύκολο να εκφραστεί από στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας του Γιάννη Στουρνάρα στις αντιπαραθέσεις του με την κυβέρνηση.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης υπογράμμισε: «Πίστευα και πιστεύω ότι δεν έπρεπε να του δοθεί ευκαιρία ούτε για την πρώτη θητεία του. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Είμαι λακωνικός και ο νοών νοείτω. Εχω τεράστιες ιδεολογικές διαφορές με τον κ. Στουρνάρα». Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης συμπλήρωσε με νόημα: «Οταν λέω ότι δεν θα του έδινα ούτε πρώτη ευκαιρία, αυτό τα λέει όλα». Αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Κακλαμάνης πριν από λίγες ημέρες «άδειασε» τον κεντρικό τραπεζίτη για τις δηλώσεις του για τις συντάξεις και το Ασφαλιστικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Στουρνάρας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στουρνάρας διετέλεσε υπουργός Οικονομικών επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και ορίστηκε διοικητής της ΤτΕ το 2014 από τον Αντώνη Σαμαρά. Η θητεία του λήγει το 2020.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα