Ενωτικό μήνυμα Κυριάκου

Πήγε στο Κερατσίνι και είδε τον δήμαρχο Χρ. Βρεττάκο ο οποίος εξελέγη με… την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑΙδιαίτερη σημειολογία είχε η χθεσινή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κερατσίνι, καθώς ήθελε να σηματοδοτήσει εμπράκτως το μήνυμα-δέσμευσή του ότι θέλει να ενώσει τους Ελληνες ανεξάρτητα αν ψήφισαν ή όχι τη Νέα Δημοκρατία. Και αυτό διότι το Κερατσίνι είναι από τους λίγους δήμους της Αθήνας στους οποίους δεν επικράτησαν υποψήφιοι δήμαρχοι υποστηριζόμενοι από τη «γαλάζια» παράταξη. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός στο δημαρχείο από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της πόλης Χρήστο Βρεττάκο, ο οποίος είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να κοινωνήσει το μήνυμα που έστειλε το βράδυ του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ότι ως πρωθυπουργός, εφόσον τον τιμήσουν οι Ελληνες με την εμπιστοσύνη τους στις εθνικές εκλογές, θα συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. 

Ακολούθησε επίσκεψη των κ. Μητσοτάκη και Βρεττάκου στην περιοχή Λιπάσματα, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελεί σύντομα έναν πόλο έλξης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, ενώ αμέσως μετά ο πρόεδρος της Ν.Δ. μετέβη στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Η καμπάνια

Τις επόμενες ημέρες και μόλις αρχίσει επισήμως η προεκλογική περίοδος εν όψει της 7ης Ιουλίου η Ν.Δ. θα αλλάξει τη μορφή της επικοινωνιακής καμπάνιας της και δεν θα προχωρήσει στις παραδοσιακές ανοιχτές συγκεντρώσεις, αλλά σε στοχευμένες θεματικές συζητήσεις και εκδηλώσεις προκειμένου να αναδείξει μέσα από τον διάλογο με τους πολίτες τις πτυχές του κυβερνητικού σχεδίου της. 

Παράλληλα η Ν.Δ. θα κάνει ευρεία χρήση των social media για να απευθυνθεί στη νεολαία και ταυτόχρονα το βάρος θα δοθεί στη μετάδοση ευχάριστων και αισιόδοξων για το μέλλον μηνυμάτων. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο πρώτο προεκλογικό σποτ του κόμματος, που κυκλοφόρησε χθες, αφού ευχαριστεί τους πολίτες για την ψήφο τους, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «μερικές φορές η ψήφος είναι μια υπέρβαση, αλλά πάντα είναι μια φλόγα ελπίδας για να είμαστε ενωμένοι και για να γίνει η Ελλάδα μια χώρα πιο φωτεινή».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα