Αγγλοι ρατσιστές έδειραν Ελληνα

Τον ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας επειδή είναι ξένοςΘύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ένας Ελληνας στο Μπράιτον, στην Αγγλία, όταν μια συμμορία εφήβων, που τον συνάντησε στον δρόμο, τον χτύπησε μέχρι που έπεσε αναίσθητος. Οι εννέα νεαροί βρέθηκαν στο διάβα του 39χρονου Ιωάννη Κόκκινου και λίγο προτού τον προσπεράσουν τους άκουσε να λένε μεταξύ τους πως είναι ένας «γαμ****** ξένος». Δευτερόλεπτα αργότερα του έκαναν επίθεση και τον χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας. 

Ο ίδιος διηγήθηκε ότι προσπάθησε να αμυνθεί, αλλά ήταν αισθητά περισσότεροι, δεν τους χτύπησε και άρχισε να τους παρακαλεί να τον αφήσουν. Ομως, εκείνοι τον κλότσησαν, τον γρονθοκόπησαν και τον χτύπησαν με τα μπουκάλια που κρατούσαν. Το αποτέλεσμα της άνισης πάλης, που συνέβη στις 4 τα ξημερώματα σε δρόμο του Μπράιτον τον περασμένο μήνα, ήταν ένας εξαρθρωμένος ώμος, μία ραγισμένη επιγονατίδα και πολλές σοβαρές μελανιές. Ο ίδιος θυμάται προτού χάσει τις αισθήσεις του τους ανθρώπους που τον χτύπησαν να γελούν, ενώ η μνήμη του δεν έχει συγκρατήσει πολλές λεπτομέρειες, λόγω του ξυλοδαρμού. 

Ευτυχώς για τον ίδιο, τον εντόπισαν λίγο αργότερα συνάδελφοι, με τους οποίους είχε βγει νωρίτερα. Μάλιστα, η συμμορία άρπαξε και την τσάντα μίας κοπέλας, φίλης του 39χρονου, λίγο προτού τραπεί σε φυγή. Τυχερός στάθηκε ακόμη ένας άνδρας της παρέας, ο οποίος για λίγα εκατοστά γλίτωσε ένα γυάλινο μπουκάλι που εκτόξευσε εναντίον του ένας από τους εννέα.

Τελικά ο Ιωάννης Κόκκινος γλίτωσε χάρη σε δύο κοπέλες που μπήκαν ανάμεσα στον ίδιο και στους ρατσιστές εφήβους, καθώς, όπως είπαν, δεν ήθελαν να χτυπήσουν γυναίκες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα