Γίναμε δούλοι του Κουφοντίνα, φωνάζουν οι αστυνομικοί

Τετραπλασιάστηκε η φρουρά του ισοβίτηΤα ιμάτιά τους κατά παντός υπευθύνου διαρρηγνύουν μέσα από μια αιχμηρή ανακοίνωση οι αστυνομικοί Μαγνησίας, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν επωμιστεί τη φύλαξη του αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, με αποτέλεσμα οι πόλεις του νομού να αφήνονται στο έλεος της τύχης τους. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, παρότι η ίδια η Πολιτεία έχει αναγάγει τον Κουφοντίνα σε έναν ακίνδυνο κρατούμενο, το τελευταίο διάστημα ο τρομοκράτης της 17Ν απολάμβανε φύλαξη από τετραπλάσιους (!) αστυνομικούς απ’ ό,τι συνήθως. 

«Μεγάλη απορία προκάλεσε όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε κάθε νοήμονα άνθρωπο η χρησιμοποίηση τόσο πολλών αστυνομικών, όχι μόνο από την πόλη μας αλλά και από άλλες γειτονικές πόλεις της Θεσσαλίας, στερώντας από τους πολίτες το δικαίωμα της ασφάλειας» αναφέρουν χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως όσοι μετέβησαν από γειτονικές πόλεις για τη φύλαξη του καταδικασθέντος σε 11 φορές ισόβια Κουφοντίνα θα λάβουν κάποια στιγμή αποζημίωση εκτός έδρας το ποσό των 7 ευρώ και 53 λεπτών. «Εχουμε να λάβουμε εκτός έδρας αποζημίωση από το 2016, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός! Δούλοι κωπηλάτες σε αρχαίες τριήρεις, που θα τραβάνε κουπί όσο αντέξουν» σημειώνουν. 

Την ίδια ώρα, οι εργασιακές συνθήκες δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο εν όψει εκλογών, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην μπορούν να πάρουν ούτε τα ρεπό τους. «Μήπως μια απεργία πείνας θα μας σώσει κι εμάς ή την κάνουμε ήδη με την αντιδιαστολή του μισθού μας με αυτά που προσφέρουμε και δεν έχουμε αντιληφθεί» καταλήγουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα