Η μεγάλη εκδρομή των Ορκ

Από πού να την πιάσεις και πού να την αφήσεις τη «2η φορά Αριστερά». Καλύτερα να την αφήσεις…Από τον
Παναγιώτη Λιάκο

Μεγάλη μπίζνα ο νέος Ποινικός Κώδικας. Καταργείται το άρθρο 150, που προβλέπει τα εξής: «Οποιος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει ή κρύβει έγγραφα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόδειξη δικαιωμάτων ή την υποστήριξη συμφερόντων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του απέναντι σε άλλο κράτος τιμωρείται με κάθειρξη». Σιγά μην το άφηναν αυτό το άρθρο να κυκλοφορεί έτσι αδέσποτο και να γαβγίζει σε όλους όσοι έχουν αφήσει πίσω τους γραπτά ίχνη από προδοσίες. Λίγο το ‘χεις τώρα, χωρίς εξουσία, να κόβεις βόλτες γύρω από το λυσσασμένο το άρθρο και να σου κόψει δαγκωνιά, και να θες χρόνια φυλακής για να επουλωθεί η πληγή; 

Καταργείται από τον φιλέλληνα Αλέξη και το άρθρο 151 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει ότι «Οποιος, ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιον τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα τιμωρείται με κάθειρξη». Τώρα, για λεπτομέρειες θα καβγαδίζουμε; Τι σου είναι μια τόση δα εθνική ζημιούλα από ένα Μνημόνιο, από μια Συμφωνία των Πρεσπών, από μια επίκυψη στους Τούρκους; Γιατί να πάει στη φυλάκα κάθε Εφιάλτης και να μην πάρει επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών (για την πατρίδα) ενεργειών; Καταργούνται στον νέο Ποινικό Κώδικα και τα άρθρα που αφορούν την τιμωρία αδικημάτων, όπως η περιύβριση νεκρών και η βλασφημία. Πάντοτε, όλα τα πτωματοβόρα ζόμπι και οι λεγεώνες των δαιμόνων ενοχλούνταν από την ύπαρξη αυτών των άρθρων. 

Σημειωτέον ότι είναι ρατσιστικό να φυλακίζονται πτωματοβόρα ζόμπι και δαιμονικές λεγεώνες (μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων της νεοταξικής Αριστεράς) επειδή κάνουν το μόνο που μπορούν και ξέρουν να κάνουν: να ατιμάζουν πτώματα και να βρίζουν τη θρησκεία. Επίσης, με τον νέο Ποινικό Κώδικα θα πέφτουν «στα μαλακά» και οι τρομοκράτες και θα αποφυλακιστούν χιλιάδες ορκ, ώστε να κάνουν μια γερή, μια βαρβάτη, μια ανεπανάληπτη επίθεση στην κοινωνία που τόλμησε να «μαυρίσει» τον Σύριζα. Ιδού το αληθινό πρόσωπο της Αριστεράς: ο νέος Ποινικός Κώδικας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα