Πυρά και από πρώην βουλευτή για τα ρουσφέτια

Η Χαραλαμπίδου «κάρφωσε» τη Χριστοδουλοπούλου για τις μεθοδεύσεις με τους διορισμούςΔεν λέει να κοπάσει η κατακραυγή για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις συγγενών και φίλων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά τα βέλη ήλθαν από την πρώην βουλευτή του κόμματος Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία ξέσπασε στο facebook κατά των πρώην συντρόφων της και ειδικότερα εναντίον του ζεύγους Τασίας Χριστοδουλοπούλου και Θοδωρή Δρίτσα, η κόρη των οποίων θα διοριζόταν αν δεν ξεσπούσε σάλος. Σε μια φορτισμένη ανάρτηση (την οποία ακολούθησαν και άλλες) η κυρία Χαραλαμπίδου, η οποία αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι μαζί με άλλα κομματικά στελέχη ιδρύοντας τη ΛΑ.Ε., γράφει επικαλούμενη τη δική της εμπειρία: «Εγινα βουλευτής τον Μάιο του 2012 και ενώ ήμουν βουλευτής, η μοναδική αδερφή που έχω έφυγε μετανάστρια στη Γερμανία και δουλεύει με μερική απασχόληση σε νοσοκομείο ως καθαρίστρια. Η κόρη μου ήταν ήδη πτυχιούχος ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να την πάρω ως συνεργάτη μου και δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει σε φροντιστήριο μερικές ώρες την εβδομάδα. Τίποτα δεν σας σώζει, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα και εσύ Τασία αλλά και συ κυρ Θοδωρή» γράφει στο σχόλιό της, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Το αυτί, όμως, ορισμένων στον ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται ότι ιδρώνει, όπως φάνηκε από μια δήλωση του Χρήστου Σιμορέλη, καθ’ όλα προσβλητική για τη νοημοσύνη των πολιτών. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε με αστεϊσμούς να υποβαθμίσει το μείζον θέμα των ρουσφετιών στη Βουλή, αδιαφορώντας αν ό,τι έγινε αντιβαίνει στις ίδιες τις γραμμές του Συντάγματος, που επιτάσσει ίσες ευκαιρίες για όλους ανεξαιρέτως χωρίς προνομιακή μεταχείριση των ημετέρων. «Εντάξει, υπάρχουν κάποιοι που το φέραν αυτό (σ.σ.: εννοεί τις μετατάξεις). Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες» είπε κυνικά, κάνοντας φθηνό χιούμορ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα