«Θα μείνει ο μειωμένος συντελεστής του ΦΠΑ»

Διαψεύδει τα σενάρια κατάργησης ο Κυριάκος, που έστειλε μήνυμα κατά του διχασμού από τα ΔωδεκάνησαΜήνυμα ενότητας του ελληνικού λαού κόντρα στον διχασμό έστειλε, εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στα Δωδεκάνησα, όπου μίλησε για την «ελπίδα της αλήθειας που θα νικήσει τον φόβο». 

Σε συνάντηση που είχε με τους τοπικούς φορείς της Ρόδου, ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε στο αναπτυξιακό του σχέδιο για περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές, τονίζοντας ότι θα διατηρηθεί ο μειωμένος συντελεστής 6% στον ΦΠΑ. 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., χωρίς να κατονομάσει τον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε: «Διαπιστώνω μια απελπισμένη προσπάθεια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους να παρουσιάσουν τη Ν.Δ. ως ένα σκιάχτρο που θα φοβίσει τον κόσμο. Θέλουν να μας παρουσιάσουν ως μια παράταξη η οποία θα φέρει τον κοινωνικό Μεσαίωνα και θα τιμωρήσει με κάποιον αδιανόητο τρόπο την ελληνική κοινωνία». Και υπογράμμισε ότι «η Ν.Δ. είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα αυτής της χώρας. Είναι το κόμμα που δεν χωρίζει τους Ελληνες σε πολλούς και λίγους, αλλά θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή με όλους τους πολίτες».

Οι αιρετοί

Κατά τη συνάντησή του με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον νέο δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θα συνεργαστεί με όλους τους τοπικούς και περιφερειακούς άρχοντες, σημειώνοντας ότι «είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει».

Κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στη Ρόδο, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, όπου είχε και ένα ευχάριστο απρόοπτο, όταν ένας κάτοικος της περιοχής τού έδειξε το μπράτσο στο οποίο είχε τατουάζ το παραδοσιακό σήμα της Ν.Δ. με τον πυρσό. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε επίσης το κέντρο ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ «Ελπίδα». Την Κυριακή μετέβη αρχικά στην Κάλυμνο, όπου επισκέφτηκε το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ΑμεΑ «Ο Αγιος Παντελεήμων», τα αναρριχητικά πεδία στο Μασούρι και συναντήθηκε με τον δήμαρχο. Χθες το απόγευμα ολοκλήρωσε την περιοδεία του φτάνοντας στην Κω, όπου συναντήθηκε με τουριστικούς φορείς του νησιού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα