Απειλή διαγραφής υποψηφίων λόγω… Σκάι

Τελεσίγραφο στους ανυπάκουους βουλευτές που… τόλμησαν να σπάσουν το εμπάργκο στον Σκάι……ή σκέφτονταν να προβούν στο… απονενοημένο διάβημα έστειλε ο πρωθυπουργός, απειλώντας τους με διαγραφή από το ψηφοδέλτιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, μιλώντας την Παρασκευή στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι όποιο κομματικό στέλεχος εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό θα τεθεί αυτομάτως εκτός ψηφοδελτίων.

Αναφέρθηκε δε προσωπικά στους δύο αντάρτες συριζαίους βουλευτές που βρέθηκαν προσφάτως σε πάνελ του Σκάι, τους Σάκη Παπαδόπουλο και Δημήτρη Σεβαστάκη.

Οι δύο βουλευτές, βέβαια, δεν είναι οι πρώτοι που έσπασαν το πολύμηνο εμπάργκο, καθώς είχαν προηγηθεί η Ρένα Δούρου και η απίστευτη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία στο μεταξύ βέβαια αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε εμπάργκο στις εμφανίσεις των βουλευτών και των στελεχών του στον Σκάι το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από πληροφορία που μετέδωσε ο σταθμός περί σκέψεων του πρωθυπουργού να αποπέμψει στελέχη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα