Markopoulo Park: Koύρσες που έκοβαν την ανάσα και ρεκόρ πίστας

Ο Κόραλ Τζεμ με εκπληκτικό φίνις κατέκτησε το Κύπελλο ΘεσσαλονίκηςΜοναδικές εμπειρίες έζησαν όσοι επισκέφθηκαν το Markopoulo Park την Κυριακή 9 Ιουνίου. Απόλαυσαν συναρπαστικές κούρσες με εντυπωσιακές αφίξεις και ρεκόρ πίστας στην απόσταση των 1.100 μέτρων.

Στη σημαντικότερη ιπποδρομία, το Κύπελλο Θεσσαλονίκης, με έπαθλο 20.000 ευρώ, νικητής αναδείχτηκε ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ιδιοκτησίας Στάβλων ΚΟΥΪΝΣ ΓΟΥΕΪ, με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα. Ήταν μια κούρσα που έκοψε την ανάσα. Ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, με αναβάτη τον Γιάννη Λαζαρίδη, πραγματοποίησε εντυπωσιακό φίνις από την τελευταία θέση του ομίλου, κάλυψε την απόσταση που τον χώριζε από τους προπορευόμενους και πήρε τη νίκη.


Ο νικητής του Κυπέλλου Θεσσαλονίκης, ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, με αναβάτη τον Γιάννη Λαζαρίδη

Στην τέταρτη ιπποδρομία ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟN «απογειώθηκε» και κατέρριψε το ρεκόρ πίστας στην απόσταση των 1.100 μέτρων, που υπήρχε από τον Ιούνιο του 2017, με χρόνο 1 λεπτό 4 δευτερόλεπτα και 20 δέκατα του δευτερολέπτου.


Ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ καταρρίπτει το ρεκόρ πίστας στα 1.100 μέτρα

Τρεις καθαρόαιμοι κέντρισαν το ενδιαφέρον

Πριν από την έναρξη των ιπποδρομιών πραγματοποιήθηκε στο Markopoulo Park η κλήρωση καθαρόαιμων ίππων, που αγοράστηκαν πρόσφατα από δημοπρασίες του εξωτερικού. Τρεις καθαρόαιμοι ίπποι δύο ετών κέντρισαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων ιδιοκτητών.

Ένας από τους τυχερούς, ο Αναστάσης Καλτσάς, έκανε δώρο τον ίππο στον γιο του. «Έχουμε δει τη νέα αλλαγή του Ιπποδρόμου και τις νέες συνθήκες. Άρεσαν πολύ στον γιο μου και του κάναμε το χατίρι» δήλωσε μετά το τέλος της διαδικασίας.

Δείτε το βίντεο:

Μεγάλα κέρδη για τους νικητές του Σκορ-6

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις στην έκτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση με αποτέλεσμα να εισπράξουν μεγάλα κέρδη οι νικητές στο δημοφιλές παιχνίδι Σκορ-6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι κούρσες). Τρεις νικητές κέρδισαν από 5.370 ευρώ ο καθένας με δελτία των 6, 8 και 24 ευρώ.

Μεγάλο ήταν και πάλι το ενδιαφέρον για το παιχνίδι του Γκανιάν, μετά την πριμοδότησή του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες. Κάθε εβδομάδα έχει καθιερωθεί και Payout 90% στο Γκανιάν για όλες τις ιπποδρομίες στον ελληνικό κουμπαρά.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια το απόγευμα της Κυριακής

Για μία ακόμα Κυριακή, στο Markopoulo Park διασκέδασε όλη η οικογένεια. Η νέα ώρα έναρξης του προγράμματος, στις 18:00, έδωσε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να περάσουν ευχάριστα το κυριακάτικο απόγευμα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου.

Οι μικροί επισκέπτες έκαναν ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο και φωτογραφήθηκαν με τα εντυπωσιακά alpaca. Στο Family Club δοκιμάσαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν face painting και ζωγράφισαν τους αγαπημένους τους ήρωες.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα