Ο Βελόπουλος «τα έσπασε» με τον Κατσανέβα

Αναταράξεις στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου παρατηρούνται στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Ο πρόεδρος του κόμματος αποκάλυψε πως υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από υποψηφίους που θέλουν να ενταχθούν στο κόμμα του, μεταξύ των οποίων και αρκετοί πρώην υπουργοί και βουλευτές, ενώ έθεσε εκτός ψηφοδελτίων τον Θόδωρο Κατσανέβα που φέρεται ότι ήταν στέλεχος του κόμματος.

Ο κ. Βελόπουλος θεώρησε πως το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου παραβίασε τη γραμμή του κόμματος ότι οι υποψήφιοι βουλευτές θα ανακοινωθούν επισήμως. Αυτό έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα. Ο κ. Κατσανέβας έσπευσε, ωστόσο, κατά τον Κ. Βελόπουλο, να ανακοινώσει μόνος του την υποψηφιότητά του στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και μετά την εξέλιξη αυτή δεν έχει θέση στην Ελληνική Λύση. «Οποιος ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος θέτει εαυτόν αυτομάτως εκτός κόμματος» δήλωσε. Ο κ. Κατσανέβας πάντως το αρνείται και ανέφερε πως «ουδέποτε δήλωσα προσωπικά ότι θα είμαι υποψήφιος με την Ελληνική Λύση. Και φυσικά δεν επιθυμώ να είμαι».

Την ίδια στιγμή υπέβαλε την παραίτησή του από υποψήφιος βουλευτής στον νομό Σερρών ο Δημήτρης Σαρικάς, καταγγέλλοντας εμμονή ορισμένων σε παρωχημένα πολιτικά στερεότυπα και έλλειμμα θεσμικής λειτουργίας. Τις καταγγελίες αυτές αντέκρουσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Χθες το πρωί μάλιστα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι πολλοί πρώην υπουργοί και βουλευτές τού έχουν ζητήσει να είναι υποψήφιοι με την Ελληνική Λύση, τους έχει απορρίψει όμως όλους, αφού δεν θέλει να φέρει «το παλιό στο νέο», που, όπως είπε, είναι το κόμμα του.

«Εχουμε 1.000 αιτήσεις μετά το 4,2% στις ευρωεκλογές. Λογικό είναι, αλλά εξ αυτών οι 400 θα κατέβουν, αναγκαστικά, δεν γίνεται να κατέβουν όλοι» σημείωσε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε ότι απαιτεί από όλους λευκό ποινικό μητρώο. Υποστήριξε επίσης πως δεν δέχθηκε να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο και τον Δημήτρη Καμμένο, ενώ ανέφερε: «Συζητήσαμε με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, αλλά δεν συμφωνήσαμε». Κατηγόρησε δε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «παρακαλάει» τον αδελφό του να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία γιατί «θέλει ένα όνομα brand στην Πέλλα» και επέμεινε πως δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τη Νέα Δημοκρατία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα