ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ

Στις προεκλογικές περιόδους δεν δουλεύουν μόνο οι κούκοι και τα «κορόιδα» του γνωστού αποφθέγματος. Oλοι βρίσκουν δουλειά!Από τον
Παναγιώτη Λιάκο

Ο Τσίπρας έταξε ότι, μετεκλογικά, μισό εκατομμύριο νοματαίοι πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια διότι θα πιάσουν δουλειά. Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, φίλε αναγνώστη, συντρόφισσα αναγνώστρια. Η δουλειά κάνει τους άντρες, αλλά κι άμα είσαι θήλυ άναψε κάνα καντήλι, διότι με την Αριστερά τα φασόλια είναι βραστερά! 

Οι κακόπιστοι, οι ολοένα αυξανόμενοι οπαδοί του Κυριάκου, μόλις άκουσαν ότι ο Τσίπρας θα βρει δουλειά σε 500.000 Ελληνες σχολίασαν σκωπτικά ότι αυτοί οι Ελληνες όντως θα εργαστούν λόγω Τσίπρα, αλλά σε άλλη χώρα. Θα υποχρεωθούν να μεταναστεύσουν για το μεροκάματο – όπως έκαναν εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι την περίοδο της κρίσης. 

Ο Αντώνης Σαμαράς τον Μάιο του 2014 υπολόγιζε ότι με την πολιτική του θα έβρισκαν εργασία 770.000 άτομα (μέχρι το 2020, όταν θα ανακτούσαμε το επίπεδο ευημερίας που χάσαμε λόγω Μνημονίων). 

Ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009, όταν ήταν στα καραντουζένια του, ως αρχηγός της πασοκάρας είχε κονσομάρει τηλεοπτικό σποτ για τις ευρωεκλογές, όπου έλεγε τα ακόλουθα απίθανα: «Στις 7 Ιουνίου ψηφίζω για ευρωπαϊκές πολιτικές που θα δημιουργήσουν 10.000.000 νέες θέσεις εργασίας με επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη». Το ανεπανάληπτο αστροπελέκι που εξαπέλυσε ο Αντρέας εναντίον της χώρας έταζε όχι μόνο στους Ελληνες, αλλά και στους Ευρωπαίους 10.000.000 θέσεις εργασίας! Κοντολογίς, θα δούλευαν ακόμα και οι νεκροί. Θα ανασταίνονταν για να δουν την Ευρώπη να πρασινίζει από πασοκική ανάπτυξη και θα έπιαναν δουλειά στη φάμπρικα (τουλάχιστον οκτάωρο, 9 με 5). 

Ο Σημίτης δεν μας νοιάζει τι έταξε. Μας νοιάζει που βρήκε δουλειά σε αδάμαντες, σαν τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Γιάννο Παπαντωνίου και τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Παλικάρια λαμπρά. Την πέτρα έπιαναν, την έστυβαν, έφτιαχναν χυμό από δαύτην, τον πίναμε όλοι και συνεχίζουμε να τον… πίνουμε και σήμερα, οποτεδήποτε αντικρίζουμε εκκαθαριστικά της Εφορίας και του ΕΝΦΙΑ. Μεγάλη υπόθεση, ευλογία σωστή, που οι πεφιλημένοι και τιμημένοι ηγήτορες έχουν τόσο ψηλά στη συνείδησή τους την αξία της εργασίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα