«Να πείσουμε και τους άλλους»

Ανοιγμα στον χώρο μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί τώρα ο Κυριάκος!Την προτροπή να εστιάσουν στο άνοιγμα της παράταξης προς τους ψηφοφόρους των κομμάτων που βρίσκονται ανάμεσα στη Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε χθες στα στελέχη της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ηλεία, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης προεκλογικής περιόδου. 

«Αυτές τις τρεισήμισι εβδομάδες που έμειναν μέχρι τις εκλογές πρέπει να πείσουμε και τους αμφιταλαντευόμενους συμπολίτες μας, και είναι πολλοί εδώ στην Ηλεία, που πολιτικά τοποθετούνται σε κόμματα τα οποία μπορεί να βρίσκονται μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, κάποια από αυτά δεν θα κατέβουν καν στις εκλογές, να τους πούμε ότι σήμερα η μόνη σίγουρη επιλογή, η μόνη επιλογή που δεν θα αισθάνεστε καμία τύψη ότι η ψήφος σας μπορεί να πήγε χαμένη είναι η επιλογή στήριξης της Ν.Δ.» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράμμισε ακόμη ότι «η πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί μόνο εάν το βράδυ της 7ης Ιουλίου μού δώσετε ισχυρή εντολή για να μπορέσω να αλλάξω την Ελλάδα» και επανέλαβε ότι το σύνθημά του «ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα» συμπυκνώνει τη θέση του για δημιουργία πολλών καλών θέσεων εργασίας.

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και από τον Πύργο, λέγοντας ότι «δεν ξεχωρίζουμε δημάρχους σε “γαλάζιους”, “πράσινους” και “ροζ”» και επισημαίνοντας, κατά το πνεύμα και του δεύτερου προεκλογικού σποτ της Ν.Δ., ότι «ενωμένοι μπορούμε». Δεσμεύτηκε, επίσης, ότι η πόλη θα συνδεθεί με τον κορμό των δικτύων αυτοκινητοδρόμων, σπάζοντας την «ιδιότυπη απομόνωση» του Πύργου.

Στην Ολυμπία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιηγήθηκε στο μουσείο, στον αρχαιολογικό χώρο και στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ κατά τις συνομιλίες του με κατοίκους, καταστηματάρχες και επισκέπτες αναφέρθηκε στην ανάγκη να αναδειχθούν, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, προκειμένου ο τουρισμός να ενισχύσει περαιτέρω την τοπική οικονομία. 

Επισκεπτόμενος ένα ελαιοτριβείο έξω από τον Πύργο, ο αρχηγός της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στην ανάγκη μετατόπισης του πρωτογενούς τομέα σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, που μπορεί να διεκδικήσουν καλύτερες τιμές στην αγορά και να έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό. Το θέμα των υποδομών ήταν, επίσης, στην ατζέντα του κ. Μητσοτάκη, που επισκέφτηκε το φράγμα του Αλφειού, το οποίο έχει υποστεί ζημιές από κατολισθήσεις και υπάρχει ανάγκη βελτιωτικών έργων. 

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο καθαρισμός του φράγματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποτραπούν νέες πλημμύρες, τονίζοντας ότι είναι στις προτεραιότητές του η κατασκευή της ιχθυόσκαλας και των δικτύων άρδευσης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα