Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

1.360 θέσεις στις εφορείες αρχαιοτήτων όλης της χώρας!

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Προσλήψεις αρχαιολόγων, φυλακών, συντηρητών, εξειδικευμένων εργατών με συμβάσεις έως επτά μήνες

Ως ένα από τα πιο δραστήρια δεκαπενθήμερα στον τομέα της εργασίας θα μπορούσε να καταγραφεί το τρέχον, καθώς οι εφορείες αρχαιοτήτων της χώρας προχωρούν στην πρόσληψη 1.360 εργαζομένων.
Στη Φλώρινα θα προσληφθούν 761 έμπειροι εργαζόμενοι για ειδικό έργο, όμως και σε όλη την υπόλοιπη χώρα άλλες 599 θέσεις έρχονται από το πρώτο κύμα ενεργοποίησης της απόφασης του υπουργείου Πολιτισμού να στελεχώσει τις εφορείες της Ελλάδας με υπερδιπλάσιο αριθμό υπαλλήλων για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν. Αμεσα αναμένεται η προκήρυξη και των υπόλοιπων θέσεων από το υπουργείο.
Το «Βρίσκω δουλειά» συγκεντρώνει για εσάς τα βασικά στοιχεία των προκηρύξεων και σας τα παρουσιάζει κωδικοποιημένα στους σχετικούς πίνακες.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ (599):

Δόθηκε η εκκίνηση για τις 1.360 προσλήψεις από τις εφορείες αρχαιοτήτων ανά τη χώρα, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού. Η εβδομάδα ξεκινά με επτά προκηρύξεις που αφορούν 599 εργαζομένους. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν κυρίως από ημερήσιους φύλακες και νυχτοφύλακες. Λιγότερες θέσεις απευθύνονται σε καθαριστές και σε τεχνικούς.
Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως επτά μήνες (1η Απριλίου – 31η Οκτωβρίου). Ειδικότερα, θα ενταχθεί προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων, ΔΕ Νυχτοφυλάκων, ΔΕ Εργατοτεχνιτών, ΔΕ Ψυκτικού, ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών, ΥΕ Καθαριστών.
Αναφορικά με τα απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα ισχύουν τα ακόλουθα: Από τους φύλακες απαιτείται το δίπλωμα ΙΕΚ – ΤΕΕ ειδικότητας Στελέχους Υπηρεσιών Ασφάλειας ή Φύλακα Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων. Για τους ημερήσιους φύλακες ζητείται επιπλέον και η μέτρια γνώση μιας ξένης γλώσσας.
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις στην ΥΕ κατηγορία (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης) θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Γυμνασίου. Ως επιπλέον προσόν από τους ειδικευμένους εργάτες ορίζεται η αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον έξι μηνών), συναφής με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις εργατοτεχνιτών οφείλουν να έχουν απολυτήριο Λυκείου και αποδεδειγμένη εμπειρία. Τέλος, από τους ψυκτικούς και τους ηλεκτρολόγους χρειάζονται η κατοχή του διπλώματος ΙΕΚ-ΤΕΕ αντίστοιχης ειδικότητας και η άδεια άσκησης επαγγέλματος.

ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ (761):

Σε ένα ογκώδες -αλλά και βραχύβιο- έργο προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας στο ορυχείο πεδίου Αμύνταιου και σε εγκαταστάσεις της εφορείας στην περιοχή. Σύμφωνα με την προκήρυξη, θα προσληφθούν 761 έμπειροι υπάλληλοι για διάστημα δύο μηνών. Η κατανομή θα έχει ως εξής: ΠΕ Αρχαιολόγων 146, ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης 15, ΤΕ Μηχανικών 6, ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών 594.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αυτοπροσώπως στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας, Σιδηροδρομικού Σταθμού 8, Φλώρινα Τ.Κ. 53100, Υπ’ όψιν κ. Π. Χρυσοστόμου. Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. Η διαδικασία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου (έως τις 14.00).
Δικαιολογητικά: Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και των βαθμολογούμενων τίτλων, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας, υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2385028206.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΣΧΟΛΙΑ

Η δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φαιδρή δήλωση της Προέδρου Κατερίνας Σακελλαροπούλου που υποβαθμίζει τον εθνικό κίνδυνο

«Δυσάρεστη η εξέλιξη στα ελληνοτουρκικά, αλλά η πανδημία είναι το μεγάλο πρόβλημα» Μια φαιδρή όσο και απίστευτη δήλωση έκανε χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα...

Κατάρρευση μισθών εν μέσω πανδημίας καταγράφει η ΓΣΕΕ

Αυξήθηκαν από το 1% στο 12% οι εργαζόμενοι με αποδοχές έως 200 ευρώ! Το 31% το δεύτερο τρίμηνο έλαβε λιγότερα από 650 ευρώ μεικτά Τη...

Μια ανάσα από το Καστελόριζο το «Oruc Reis», παραβιάζει χωρίς αντίδραση την υφαλοκρηπίδα μας

Συνεχίζουν οι Τούρκοι το... μαρτύριο της σταγόνας, έχοντας στο στόχαστρο την εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο....

Στη φυλακή η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Αυλαία χθες στην πολύκροτη δίκη. Αναστολή με όρους και εγγυοδοσία για πέντε πρώην βουλευτές. Σε λυγμούς ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα Χειροπέδες στην πλειονότητα των καταδικασμένων...

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Οι κανόνες του γηπέδου και τα μέτρα για ασφαλή άσκηση

Κώστας Τσάνας και Μιχάλης Κυρίτσης δίνουν οδηγίες στα παιδιά και μοιράζουν αθλητικό υλικό Η ασφαλής άθληση των παιδιών και η εξοικείωσή τους με τα μέτρα...