Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Αττικά Πολυκαταστήματα: Σε ΕΤΕ και βασικούς μετόχους το 35,7%

Στα χέρια των βασικών μετόχων της και της Εθνικής Τράπεζας κατέληξε το 35,7% της εταιρίας Αττικά ΠολυκαταστήματαΠρόκειται για το ποσοστό που έλεγχε η Folli Follie και έχει ενεχυριάσει στις τράπεζες. Οι βασικοί μέτοχοι των Αττικών Πολυκαταστημάτων απέκτησαν το 10,2% της εταιρίας, ενώ το 25,5% περιήλθε στην ΕΤΕ που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα το επαναπωλήσει σε δεύτερο χρόνο.

Στον διαγωνισμό συμμετείχε και η βρετανική Sports Direct, η οποία έδειξε πολύ σοβαρό ενδιαφέρον καταβάλλοντας την εγγυητική των 12.000.000 ευρώ που απαιτούνταν, αλλά έκανε πίσω λόγω της αίτησης ανακοπής που εκκρεμεί. Η διοίκηση της εταιρίας Αττικά Πολυκαταστήματα είχε συζητήσεις τόσο με τον βρετανικό όμιλο όσο και με λοιπούς επενδυτές, και πιθανολογείται ότι με την ευδοκίμηση αυτών θα αγοραστεί και το υπόλοιπο ποσοστό.

Ο όμιλος Αττικά Πολυκαταστήματα έχει κύκλο εργασιών που προσεγγίζει τα 180.000.000 ευρώ και «τρέχει» επενδυτικό πλάνο μεγέθυνσης των υπαρχόντων εμπορικών χώρων και εμπορικών σημάτων που διαθέτει. Ναυαρχίδα του ομίλου αποτελεί το εμπορικό κέντρο Attica, λειτουργώντας τα βασικά πολυκαταστήματά του στο εμπορικό κέντρο City Link στο Σύνταγμα, στο Golden Hall, στο The Mall Athens και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ