Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Χιόνια σε Καστοριά και Φλώρινα

Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματα τους, αν επιθυμούν να κινηθούν στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 14ο χλμ. έως το 22ο χλμ.
Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί λόγω καθίζησης, από το 11ο χλμ. έως το 21ο χλμ. της εθνικής οδού Καστοριάς – Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Σημειώνεται ωστόσο ότι η κυκλοφορία για τα επιβατηγά και φορτηγά οχήματα έως 3,5 τόνους, διεξάγεται μέσω της εθνικής οδού Καστοριάς – Πρεσπών Φλώρινας (μέσω Αποσκέπου) και για όλα τα οχήματα μέσω της Επαρχιακής οδού Κορεστείων – Βυσσινιάς – Τοιχιού – Καστοριάς.
Η κυκλοφορία των οχημάτων έχεις επίσης διακοπεί λόγω παγετού από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ., της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου)
Ακόμη, σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κατολίσθησης από το 20ο χλμ. έως το 32ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).
Στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ