Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Επένδυση 11.600.000 ευρώ για εκσυγχρονισμό της Μακεδονικής Εταιρίας Χάρτου

Στη διάθεση 11.600.000 ευρώ με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του μεγαλύτερου μέρους της γραμμής χαρτονοποίησης της ΜΕΛ – Μακεδονικής Εταιρίας Χάρτου προχωρά η εταιρία PAK GROUP, στην οποία ανήκει η βορειοελλαδική βιομηχανία.Με την επένδυση αυτή αναμένεται να βελτιωθεί η ποιότητα και να αυξηθεί η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου κατά 20%. Πρόσφατα η βιομηχανία ολοκλήρωσε πενταετές επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 20.000.000 ευρώ, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη λειτουργία της μονάδας βιολογικής επεξεργασίας υδάτων δυναμικότητας 17.000 κυβικών μέτρων, την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ατμού με χρήση βιομάζας δυναμικότητας 20 MW, την αγορά της υπερσύγχρονης γραμμής συσκευασίας MSK κ.ά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΜΕΛ αποτελεί ηγέτιδα δύναμη του κλάδου παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτονιού στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Ευρώπης, των χωρών της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες στο εξωτερικό και χρησιμοποιούνται στην κυτιοποιία, στις εκτυπώσεις και γενικότερα στην κατασκευή ειδών συσκευασίας από χαρτόνι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ