Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Επενδυτική εταιρία ψάχνει τον… κατάλληλο υπουργό Οικονομικών για την Ελλάδα!

«Είναι επιτακτική ανάγκη ώστε η Ελλάδα να διορίσει έναν διεθνώς αναγνωρισμένο υπουργό οικονομικών 5-αστέρων με εξειδίκευση και ικανότητες να οικοδομήσει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία», αναφέρει η -αν μη τι άλλο- πρωτότυπη «αγγελία»

Καμπάνια για να βρει τον κατάλληλο… υπουργό Οικονομικών της επόμενης ελληνικής κυβέρνησης έχει ξεκινήσει η Japonica βάζοντας μάλιστα ολοσέλιδες καταχωρήσεις σήμερα στα κορυφαία διεθνώς οικονομικά έντυπα (FT, WSJ κοκ). Καταχωρήσεις όμως έχει βάλει και στον ελληνικό Τύπο ενημερώνοντας μάλιστα ότι για το ζήτημα θα διεξαχθεί και σχετική τηλεδιάσκεψη…

Όπως σημειώνει μάλιστα σε ανακοίνωση της αναζητά Υπουργό Οικονομικών 5 αστέρων: «Είναι επιτακτική ανάγκη ώστε η Ελλάδα να διορίσει έναν διεθνώς αναγνωρισμένο υπουργό οικονομικών 5-αστέρων με εξειδίκευση και ικανότητες να οικοδομήσει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Ο διορισμός ενός υπουργού οικονομικών 5 αστέρων που θα χαίρει διεθνώς σεβασμού αποτελεί την πιο σημαντική μεταρρύθμιση για την Ελλάδα», δήλωσε στέλεχος της Japonica.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Japonica: 
«Η Japonica Partners θα ανακοινώσει επίσημα την υποστήριξή της για τον διορισμό ενός Υπουργού Οικονομικών 5-αστέρων για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2015 «Είναι επιτακτική ανάγκη ώστε η Ελλάδα να διορίσει έναν διεθνώς αναγνωρισμένο υπουργό οικονομικών 5-αστέρων με εξειδίκευση και ικανότητες να οικοδομήσει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Ο διορισμός ενός υπουργού οικονομικών 5 αστέρων που θα χαίρει διεθνώς σεβασμού αποτελεί την πιο σημαντική μεταρρύθμιση για την Ελλάδα», δήλωσε στέλεχος της Japonica.

Πηγή:newmoney

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ