Αρχική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Επιστροφή (τεσσάρων) στο μαντρί

Επιστροφή (τεσσάρων) στο μαντρί

0
Επιστροφή (τεσσάρων) στο μαντρί

Αλλα τέσσερα στελέχη της πρώην Δημοκρατικής Συμμαχίας από τη Βόρεια Ελλάδα πήραν χτες τον δρόμο της επιστροφής στο μαντρί και επέστρεψαν στη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης. Στο προσκλητήριο που έχει απευθύνει η Ν.Δ. και ειδικότερα ο πρόεδρος της Διοικούσας της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης ανταποκρίθηκαν αυτή τη φορά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Χριστόφορος Μαυρίδης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Λουκία Τσιάρα, ο αντιπρόεδρος της Ομάδας Πρωτοβουλίας νομού Πέλλας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Δαλκαλίτης και ο γραμματέας της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πέλλας Γιώργος Γκλαβάκης, που είναι γιος του πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και παλιού αγροτοσυνεταιριστή Γιάννη Γκλαβάκη. Και οι τέσσερις συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Διοικούσας της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, με τον οποίο είχαν μια εποικοδομητική και ουσιαστική κουβέντα, και στη συνέχεια εξεδήλωσαν την επιθυμία τους να ενεργοποιηθούν ξανά στη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης.

Οι επιστροφές στελεχών στη Ν.Δ. Θεσσαλονίκης τείνουν να πάρουν μαζικό χαρακτήρα, καθώς δεν είναι οι πρώτες. Είχε προηγηθεί η επανενεργοποίηση των παλιών στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας Πάρη Μπίλια, που ήταν και ο συντονιστής της Ομάδας Πρωτοβουλίας στη Θεσσαλονίκη, Κυριάκου Χαμουζά, οικονομολόγου και πρώην προέδρου Νομαρχιακής Συνέλευσης Β’ Θεσσαλονίκης, Διαμαντή Θρασύβουλου, οικονομολόγου και υπεύθυνου τομέα οικονομικών της ΔΗ.ΣΥ. Θεσσαλονίκης, Διονύση Λιακόπουλου, ιδιωτικού υπαλλήλου, δημοτικού συμβούλου Δήμου Αξιού, μέλους Δ.Σ. νομαρχιακής συνέλευσης Β’ Θεσσαλονίκης, και Μάριου Ντεμίρογλου, μέλους Δ.Σ. νομαρχιακής συνέλευσης Β’ Θεσσαλονίκης.

Πάντως, όπως έλεγαν χτες άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η ροή των επιστροφών στελεχών στη Ν.Δ. είναι όντως εντυπωσιακή, καθώς τα σχετικά αιτήματα παλιών στελεχών της ΔΗ.ΣΥ.. αλλά και άλλων κομμάτων της Κεντροδεξιάς, είναι «πλέον καθημερινά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}