Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Εξωδικαστικός: Ρύθμισαν τις οφειλές 1.689 επιχειρήσεις

Στις 1.689 ανέρχονται οι επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υπαγωγής στον εξωδικαστικό μηχανισμόΣύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού για τη ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων, ομόρρυθμων εταίρων, ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών συνεχίζεται. Ηδη με βάση τα στατιστικά η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για τον έναν στους τέσσερις από όσους έχουν υποβάλει αίτηση υπαγωγής. Πιο αναλυτικά, με βάση τα τελευταία στοιχεία:

1 Τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης έχουν ξεκινήσει 60.138 επιχειρήσεις, ομόρρυθμοι εταίροι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες.

2 Εχουν υποβληθεί 6.532 αιτήσεις από επιχειρήσεις, ομόρρυθμους εταίρους, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες.

3 Εχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία και έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους 1.689 επιχειρήσεις, ομόρρυθμοι εταίροι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες, δηλαδή περίπου ο ένας από τους 3,9 οφειλέτες που υπέβαλαν αίτηση στον εξωδικαστικό.

4 Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε διάφορα στάδια της διαδικασίας, όπως για παράδειγμα στο στάδιο της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ