Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Ευχαριστίες Λυκουρέντζου στον Βενιζέλο!

Τον πρώτο υπουργό θαυμαστή του (και μάλιστα προερχόμενο από τη Ν.Δ.!) βρήκε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μετά τις αλλεπάλληλες επισκέψεις «πρωθυπουργικότητας», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου τον καλύτερο υποστηρικτή του. «Ευχαριστώ τον κ. πρόεδρο για τις πολλές χρήσιμες ιδέες με τις οποίες ενισχύει την κυβερνητική προσπάθεια, ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέντζος μετά τη συνάντησή τους στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.

Μάλιστα, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού έως χθες οι συνομιλητές του… μασούσαν τα λόγια τους, υπερασπίστηκε τη δυσκολία του έργου του κ. Λυκουρέντζου. «Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, γιατί έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα νέο, φιλόδοξο σύστημα, το οποίο θα ανακουφίσει τα προβλήματα, εφόσον όλοι βοηθήσουμε να λειτουργήσει ολοκληρωμένα και σωστά» είπε ο «ύπαρχος του Τιτανικού», για να συμπληρώσει ότι «ξέρουμε πως ο υπουργός κάνει ό,τι μπορεί».

Τη σκυτάλη λίγο αργότερα πήρε πάλι ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος δήλωσε ότι επιθυμεί όχι μόνο την πολιτική στήριξη του κ. Βενιζέλου, αλλά και τη βοήθεια των συνεργατών του.

Και κάπου εκεί, αφού τελείωσαν οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, είπαν να αναφερθούν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας. Από την πλευρά του ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε -δίχως να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις- ότι στους επόμενους μήνες πρόκειται να υλοποιηθεί ένας σχεδιασμός που ετοιμάζεται, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων τις οποίες έχει αναλάβει η χώρα. Δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο ανθρώπινο δυναμικό του κλάδου για την «καθημερινή τους προσφορά, κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που έχει τη λύση για κάθε θέμα -απλά δεν την εφάρμοσε όταν είχε την ευκαιρία-, υποστήριξε ότι έχει εντοπίσει τις εστίες των προβλημάτων και ως εκ τούτου θα βοηθήσει «με προτάσεις και ιδέες για την εξυπηρέτηση του πολίτη, για την εξυπηρέτηση του ασθενούς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ