Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Η GDS ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝ ΕΠΕ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΚΠΡΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014/15

Η GDS ανακηρύχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής στο πλαίσιο των   Ευρωπαϊκών  Βραβείων  Επιχειρηματικότητας (The  European Business Awards). Πρόκειται για τον πλέον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό που χορηγείται από την RSM International και υποστηρίζεται από κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες, ακαδημαϊκούς, πολιτικούς και  δημοσιογραφικούς φορείς από  όλη την Ευρώπη. Στην πρώτη φάση  συμμετείχαν 24.000 εταιρίες από  33 Ευρωπαϊκές χώρες από  τις  οποίες επιλέχθηκαν 709 ως  εθνικοί πρωταθλητές που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους  στην επόμενη φάση  του διαγωνισμού.

H GDS με 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελληνική και την Διεθνή αγορά τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην εφαρμογή ηλεκτρονικών κτηρίων, έχει κερδίσει διακρίσεις για την πρωτοπορία και την υψηλή ποιότητα της δουλειάς της. Η εταιρεία καλύπτει όλο το φάσμα των κτιριακών ηλεκτρονικών και παρέχει λύσεις ώστε όλα τα υποσυστήματα ενός κτιρίου να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους με στόχο την ασφάλεια, την εξοικονόμηση ενέργειας, την εύκολη διαχείριση, την άνεση, τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Κύριος στόχος της GDS είναι να δημιουργεί στα κτίρια εκείνες τις συνθήκες που θα επιτρέπουν χωρίς εξειδίκευση στην χρήση, την ασφαλή και άνετη διαβίωση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η GDS έχει διακριθεί 3 φορές σε παγκόσμιο επίπεδο (2004, 2006 και 2010) με τα διεθνή βραβεία του Ευρωπαϊκού οργανισμού KNX για τις μελέτες και εφαρμογές συστημάτων αυτοματισμού κτιρίων. Κορυφαία στιγμή ήταν η απόκτηση του 1ου παγκόσμιου Βραβείου το 2010 από την ΚΝΧ Association! Η διεθνής αναγνώριση της εταιρείας έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ισχυρών δεσμών αφενός με την KNX αφετέρου με απευθείας τις μητρικές εταιρείες τόσο σε τεχνικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο. H GDS αποτελεί από τον Φεβρουάριο του 2011, τον System Partner της Schneider Electric στην Ελλάδα σε ότι αφορά το σύστημα KNX.

Επίσης είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία που επεκτείνεται στο σχεδιασμό συσκευών KNX αλλά και μεθόδων και διαδικασιών διασύνδεσης του συστήματος με άλλα συστήματα. Από τον Ιούλιο του 2012, η GDS είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει KNX συσκευές αυτοματισμού, και εφαρμογές για το ETS4 και έχει γίνει αποδεκτή ως μέλος από τον οργανισμό KNX μεταξύ 320 παγκόσμια. Παράλληλα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Greek KNX Association.

Για   περισσότερες  πληροφορίες  για   την  GDS, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: gds.com.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8071288, κα. Δεληβοριά

Email: [email protected]

 

 

Μείνετε συντονισμένοι και στηρίξτε την ελληνική υποψηφιότητα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό ΕΒΑ 2014-15

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Βραβεία και τους νικητές, www.businessawardseurope.com,  twitter στο @rsmEBA, +44 (0) 796 6666 657, vanessa.wood@businessawardseurope.com

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ