Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Η Θέων Αισθητήρες: Ενισχύει τη θέση της στην Ινδία

Ενισχύει τη θέση της στην αγορά της Ινδίας η Θέων Αισθητήρες, προχωρώντας στην υπογραφή δύο σημαντικών συμφωνιών συνεργασίας. Πρωτοπόρος στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ηλεκτροοπτικών συστημάτων, η ελληνική εταιρία συμφώνησε να διευρύνει την πολύχρονη συνεργασίας της με την TATA Power SED και σε ό,τι αφορά τα θερμικά συστήματα.

Η ινδική εταιρία θα συμπεριλάβει στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της τον πρώτο ελληνικό πυρήνα θερμικής απεικόνισης της Θέων Αισθητήρες και τις εφαρμογές αυτού, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά μια νέα εποχή για την ελληνική εταιρία. Με αυτόν τον τρόπο η Θέων Αισθητήρες, ένας από τους κορυφαίους σε διεθνές επίπεδο κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού και ηλεκτροοπτικών συστημάτων για εφαρμογές στην άμυνα και την ασφάλεια, βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο που έχει θέσει και που δεν είναι άλλος από το να επαναλάβει με τον πυρήνα θερμικής απεικόνισης την ίδια επιτυχία που έχει έως σήμερα σημειώσει διεθνώς με τα προϊόντα της με βάση την ενίσχυση του φωτός.

Η δεύτερη συμφωνία αφορά τη διεύρυνση της υπάρχουσας συνεργασίας Θέων Αισθητήρες – TATA Power SED κάτω από την ομπρέλα της πρωτοβουλίας «Make in India». Οι δύο εταιρίες διαθέτουν μονάδα συμπαραγωγής στο Bangalore, στην οποία τώρα πια θα μεταφερθεί και επιπλέον τεχνογνωσία για την παραγωγή των νέων εξελιγμένων δίκυαλων, των προσαρτημάτων νυχτερινής σκόπευσης και της κάμερας με κανάλι ημέρας και νύχτας που η Θέων Αισθητήρες πρόσφατα σχεδίασε και παράγει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ