Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα από τη ΓΣΕΕ

Στο πανεπιστήμιο ΠελοποννήσουΗ ΓΣΕΕ πάει στο πανεπιστήμιο και κάνει και μεταπτυχιακό πρόγραμμα! Κοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα και άλλες δράσεις για επιμόρφωση ενηλίκων και ερευνητικά προγράμματα για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την απασχόληση θα κάνουν η ΓΣΕΕ και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου υπέγραψαν χθες σύμφωνο συνεργασίας με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών και συνεργειών σε επίπεδο εκπαίδευσης, έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων προγραμμάτων.

Το αντικείμενο

Η συνεργασία των δύο φορέων προβλέπει την άμεση λειτουργία κοινού μεταπτυχιακού προγράμματος με αντικείμενο τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την απασχόληση και προγράμματα έρευνας και καινοτομίας.

Το προγραμματισμένο κοινό μεταπτυχιακό θα εδράζεται σε μια ευρύτερη στρατηγική για τη συνδιοργάνωση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών σε τομείς της κοινωνικής και της εκπαιδευτικής πολιτικής.

Επίσης, η ΓΣΕΕ και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα διοργανώσουν προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης, δίνοντας έμφαση στα ζητήματα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, στην εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων, αλλά και στην παρακολούθηση και την ανάδειξη «βασικών δεικτών» από το πεδίο της εκπαιδευτικής και της κοινωνικής πολιτικής, με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού διαλόγου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ