Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Κυριάκος Π. Καλογεράκος- Διδάκτωρ Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

«ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ»

Ο Κυριάκος Π. Καλογεράκος γεννήθηκε το 1962 ,μεγάλωσε στον Πειραιά και τελείωσε την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης το 1986. Υπηρέτησε τη θητεία του στην Π.Α., ειδικεύτηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου το 1992 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Χειρουργικής. Εξειδικεύτηκε στο Houston- Texas των ΗΠΑ. Αναγορεύτηκε το 1999 Διδάκτωρ Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Κυριάκος Καλογεράκος έχει πάρει την ευλογία του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Υπήρξε ηγετικό στέλεχος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, Γεν. Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Νήσων και μέλος Δ.Σ. στην ΚΟΔΕΚΟΜΕΠ , στον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά και στο Χ”κυριάκειο Ίδρυμα Θηλέων Πειραιά.

Ο γιατρός έχει πάρει πάνω του τον προεκλογικό αγώνα του συνδυασμού στον Πειραιά, οργώνοντας κυριολεκτικά την Περιφέρεια. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η δημοσκοπική πρωτοπορία του Πειραιά σε όλες τις μετρήσεις σχετικά με το συνδυασμό «180ο Η Αττική αλλάζει πρόσωπο»

Η αναγνωρισιμότητα του γιατρού Κυριάκου Καλογεράκου στον Πειραιά ενισχύει ουσιαστικά και δημοσκοπικά το συνδυασμό του Γ.Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πρόσφατη έρευνα (του καθηγητή Πανά) στην Α’ Πειραιά ο συνδυασμός «180ο» εκτοξεύεται στο 18,5%, διεκδικώντας βάσιμα να μπει σφήνα στο δίδυμο Σγουρού – Δούρου. Αλλά και στη Β’ Πειραιώς ο συνδυασμός παρουσιάζει ανάλογη δυναμική καταγράφοντας διψήφιο ποσοστό, κάτι όχι και τόσο αυτονόητο πια για τη ΝΔ στην περιοχή.

Είναι προφανές ότι η προσωπικότητα και το κύρος του Διευθυντή της μονάδας Μαστού στο «Μεταξά» Κυριάκου Καλογεράκου είναι εκείνη που κατ’ εξοχήν ενισχύει το συνδυασμό του Γ.Κουμουτσάκου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ