Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Οδηγός φρίκης από τους τζιχαντιστές

Ακόμα έναν οδηγό φρίκης κυκλοφόρησε πρόσφατα το Ισλαμικό Κράτος (Ι.Κ.). Στόχος των φανατικών μουσουλμάνων αυτή τη φορά; Οι νέες μητέρες του Χαλιφάτου, οι οποίες διαβάζοντας το εγχειρίδιο μπορούν να αντλήσουν «πολύτιμες γνώσεις» και να πάρουν «πολύτιμες συμβουλές» για τον τρόπο με τον οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους σωστά, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά – πάντα με βάση τις αρχές του τζιχάντ!

«Ο ρόλος των αδερφών μας στον τζιχάντ», όπως είναι ο ακριβής τίτλος του οδηγού, ουσιαστικά υπογραμμίζει ότι ο ρόλος της γυναίκας ενός μαχητή του Ι.Κ. είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα εκπαιδεύσει σωστά, τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και πνευματικά. Η μύηση στις αρχές της πίστης τους, δε, θα πρέπει να ξεκινήσει από τη βρεφική κιόλας ηλικία, αφού, όπως υπογραμμίζουν οι πνευματικοί καθοδηγητές, «δεν πρέπει να περιμένετε να γίνουν επτά χρόνων τα παιδιά για να ξεκινήσετε, γιατί ίσως να είναι πολύ αργά μέχρι τότε»!

Οχι τηλεόραση

Ανάμεσα στα άλλα, το Ι.Κ. παρακινεί τις μητέρες να κοιμίζουν τα παιδιά τους με ιστορίες για τις ηρωικές μάχες των τζιχαντιστών, ενώ προειδοποιούν ότι πρέπει να απαγορεύουν την τηλεόραση, αφού αυτή οδηγεί σε «νοητική και φυσική απώλεια». Αντίθετα, το εγχειρίδιο συστήνει μια σειρά από διαδραστικά πολυμέσα, στρατιωτικά βιβλία, βίντεο και ιστοσελίδες που θα ενισχύσουν το μαχητικό φρόνημα των παιδιών.

Παράλληλα, το βιβλίο τονίζει ότι μια μητέρα πρέπει να φροντίζει και για τη φυσική κατάσταση του παιδιού της. Ο οδηγός προτείνει, μάλιστα, στους γονείς να κατασκευάσουν ομοιώματα του εχθρού ή σάκους του μποξ, ώστε τα παιδιά χτυπώντας τα να αυξάνουν τη δύναμή τους, αλλά και να έχουν τη δυνατότητα να εκτονώνουν την οργή τους.
Τέλος, τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν πολεμικές τέχνες, να είναι δεινοί κολυμβητές, οδηγοί και αναβάτες αλόγων. Επιπλέον, συστήνονται η εκπαίδευση στον προσανατολισμό σε άγνωστο περιβάλλον, αλλά και η κατασκήνωση στην ύπαιθρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ