Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Οριστικά έξω το MEGA, μέσα ο Ιβάν

Εννέα υποψήφιοι τελικά για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες! «Παράθυρο» από Κουρουμπλή: «Στη ζωή ποτέ μην λες ποτέ»

Εννέα υποψήφιοι θα είναι τελικά εκείνοι που θα διεκδικήσουν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες στον διαγωνισμό που αναμένεται να γίνει έως το τέλος Αυγούστου. Χθες ανακοινώθηκε ο οριστικός κατάλογος των υποψηφίων για τον διαγωνισμό και γράφτηκε ο επίλογος για το Mega, μια και δεν έγιναν δεκτές οι προσφυγές του, ενώ επανήλθαν στο παιχνίδι των διεκδικητών ο Ιβάν Σαββίδης και μια κυπριακή εταιρία. Χθες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι αποφάσεις του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τις προδικαστικές προσφυγές που είχαν καταθέσει όλοι οι υποψήφιοι και εξετάστηκαν από την ειδική επιτροπή ενστάσεων, και εν συνεχεία η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού ανακοίνωσε τον οριστικό κατάλογο των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι είναι:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΪ Α.Ε.)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)

7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε. Β. Μαρινάκης)

8. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP) – κυπριακών συμφερόντων

9. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED

Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL) αποκλείστηκε από την περαιτέρω διαδικασία για τους λόγους που αναφέρονται στη σχετική απόφαση με αρ. πρωτ. 202/10.8.2016.
Μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση ή αντίδραση από το Mega, ενώ από τον Σκάι συγκαλούν γενική συνέλευση μετόχων για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Πάντως, χθες ακόμη ένα κυβερνητικό στέλεχος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν τελικά περισσότερες άδειες, υποστηρίζοντας σε συνέντευξή του στον Σκάι: «Στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ… Θα το δούμε». Τέλος, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος, εμφανιζόμενος στο ίδιο κανάλι, τόνισε: «Και εγώ και ο Π. Καμμένος έχουμε πει πως ο Καλογρίτσας είναι ένας εργολάβος που παίρνει δημόσια έργα. Αφού έχουμε καεί στον χυλό, να μην φυσάμε το γιαούρτι»!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ