Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Πάνος Καμμένος: Η συμφωνία πρέπει να αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων

Σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως «η συμφωνία που έρχεται σήμερα προς ψήφιση είναι μια συμφωνία η οποία πρέπει να αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων. Μία συμφωνία που θα οδηγήσει στη διαγραφή του χρέους, μία συμφωνία, όμως, η οποία θα αποτελεί και την τελική λύση για το δράμα που έχει περάσει ο ελληνικός λαός τα τελευταία πέντε χρόνια».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Συζητήσαμε ένα πλήθος θεμάτων που έχουν να κάνουν με την πορεία της Κυβέρνησης, με την πορεία της συμφωνίας – η οποία πρέπει να οδηγήσει σε διαγραφή του χρέους – και με προβλήματα τα οποία έχουν διαπιστωθεί ιδιαίτερα στον τομέα της μεταναστευτικής πολιτικής, αλλά και στον τομέα της παιδείας.

Το ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής έχει δημιουργήσει τεράστια θέματα στα νησιά. Η πρότασή μας, δηλαδή η άμεση μεταφορά των προσφύγων σε καράβια προκειμένου να μην παραμένουν – ιδιαίτερα την περίοδο αυτή – στα νησιά, δημιουργώντας πρόβλημα και στον τουρισμό των νησιών, αλλά και αποκτώντας πρόβλημα και οι ίδιοι όσον αφορά την επιβίωσή τους, είναι θέμα το οποίο αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.

Στα θέματα της παιδείας, πρωτοβουλίες που παίρνουν κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες μας βρίσκουν πλήρως αντίθετους. Θα υπάρχουν δηλώσεις της επικεφαλής του τομέα της παιδείας, της κ. Ξουλίδου και θα υπάρχει και παρέμβαση στον Πρωθυπουργό.

Η συμφωνία που έρχεται σήμερα προς ψήφιση είναι μια συμφωνία η οποία πρέπει να αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων. Μία συμφωνία που θα οδηγήσει στη διαγραφή του χρέους, μία συμφωνία, όμως, η οποία θα αποτελεί και την τελική λύση για το δράμα που έχει περάσει ο ελληνικός λαός τα τελευταία πέντε χρόνια».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ