Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τον τελικό των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM!

Στις 4 Μαΐου, από τις 18:00, μέσω της ιστοσελίδας των βραβείων • 6 Ελληνικές επιχειρήσεις στον τελικό των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, θα διεξαχθεί στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας η λαμπρή τελετή απονομής των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM, τα οποία διοργανώνονται για 10η συνεχή χρονιά.

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής είναι η RSM, το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με πάνω από 800 γραφεία σε 120 χώρες και 41.200 στελέχη διεθνώς. 

Στην πρώτη φάση της διαδικασίας των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM, δήλωσαν συμμετοχή 33.000 επιχειρήσεις από 34 Ευρωπαϊκές χώρες. Από αυτέςεπιλέχθηκαν από τους κριτές 636 National Champions και 110 Ruban d’Honneur Recipients (10 από κάθε μία από τις 11 κατηγορίες των βραβείων). Στον τελικό θα αναδειχθούν οι 11 νικητές – ένας για κάθε κατηγορία καθώς και ο European Public Champion των φετινών βραβείων. 

Για την Ελλάδα φέτος διακρίθηκαν 38 επιχειρήσεις ως National Champion και στη συνέχεια 6 Ελληνικές επιχειρήσεις έλαβαν τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur Recipient, ο οποίος τους έδωσε το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού. Το γεγονός αυτό αποτελεί εξαιρετική επιτυχία για τη χώρα μας για άλλη μία χρονιά αλλά και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην κατηγορία τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επιπλέον με βάση τη ψηφοφορία του κοινού βραβεύτηκε σε κάθε χώρα μία εταιρία ως National Public Champion (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) διεκδικώντας έτσι στον τελικό τον τίτλο του European Public Champion. Οι 6 συνολικά Ελληνικές εταιρείες που έχουν φτάσει στον τελικό είναι οι εξής:

Η διάκριση με τον τίτλο Ruban d’Honneur αναδεικνύει την εξαιρετική επίδοση των εταιριών αυτών καθώς έχουν διέλθει μιας ενδελεχούς αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή σε κάθε φάση του διαγωνισμού. Η διαδικασία αξιολόγησης επιτελείτε με αυστηρά κριτήρια αναφορικά με την οικονομική απόδοση, την λειτουργική δραστηριοποίηση και την ακολουθούμενη πολιτική ανάπτυξης και κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των εταιριών καθώς και των συγκεκριμένων κριτηρίων που αφορούν την κάθε κατηγορία των βραβείων.

Ο Κύριος Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στις 6 ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν φτάσει στον φετινό τελικό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε στην ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσω των European Business Awards sponsored by RSM.

Μέσω του θεσμού αυτού, έχουμε καταφέρει τα τελευταία 10 χρόνια να αποδείξουμε όλοι μαζί πως οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα καταφέρνουν να αναπτύσσονται και να ευημερούν, παρά το ασταθές οικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο επιχειρούν. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις εταιρίες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον τελικό και θα είμαστε μαζί τους στην τελετή απονομής των βραβείων, με σκοπό να τις υποστηρίξουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχίας τους».

Η RSM Ελλάδος ως κύριος χορηγός, υποστηρίζει ενεργά το θεσμό στοχεύοντας στην αλλαγή αντίληψης της Ευρωπαϊκής κοινότητας για την Ελληνική επιχειρηματικότητα.

Κάθε χρόνο επιλέγει και προτείνει για συμμετοχή, Ελληνικές επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθός τους ή
τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Η επιλογή των υποψήφιων εταιρειών γίνεται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που διαφέρουν ανά κατηγορία, όπως η καινοτομία, η εξυπηρέτηση του πελάτη, οικονομικά μεγέθη, στρατηγική ανάπτυξης και εξαγωγική δραστηριότητα. Η RSM Ελλάδος παρέχει, αφιλοκερδώς, στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις συνολική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού, με σκοπό την προβολή και ανάδειξή τους πανευρωπαϊκά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ