Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

«ΠροΣfΕΕρουμε» αγάπη σε 27 παιδιά της Φλώρινας

Σχολικά, παιχνίδια και υλικά από τις φαρμακευτικές επιχειρήσεις και τον Ερυθρό Σταυρό

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο η κοινωνική πρωτοβουλία «προΣfΕΕρουμε» και χάρισε το χαμόγελο στα 27 παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή, δωρίζοντας σχολικά είδη, παιχνίδια, αναλώσιμα και υγειονομικά υλικά, καθώς και ένα πλήρες φαρμακείο.

Εχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας τους τον άνθρωπο και στόχο την ουσιαστική προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη, ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) ένωσαν τις δυνάμεις τους σ’ ένα κοινό όραμα, που συμβάλλει στη θεραπεία των κοινωνικών ανισοτήτων και ανοίγει την αγκαλιά του στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας.

Το πρόγραμμα στηρίζει και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ).

Το πρόγραμμα «προΣfΕΕρουμε» σκοπό έχει να καλύψει ανάγκες σε φαρμακευτικά σκευάσματα, υγειονομικά υλικά και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ εκπονούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια από κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλευτές του ΕΕΣ.
Η τρέχουσα καμπάνια του «προΣfΕΕρουμε» άρχισε τον Οκτώβριο και έχει ήδη περάσει, πέραν της Φλώρινας, και από τη Ρόδο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ