Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Συνάντηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ με Δήμαρχο Ωραιοκάστρου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Αστέριο Γαβότση, πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) κ. Λεωνίδας Μπακούρας.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταφέρθηκε από τον κ. Γαβότση το αίτημα των πολιτών για τη σύνδεση των περιοχών της Μυγδονίας και της Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου με το δίκτυο φυσικού αερίου.  Επιπλέον, επισημάνθηκε ότι η επέκταση του δικτύου θα επιφέρει σημαντική μείωση στο ενεργειακό κόστος των οικιακών καταναλωτών και θα ενισχύσει την ευρύτερη τοπική ανάπτυξη  του Δήμου.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρας ανέφερε ότι, σύμφωνα με το εγκεκριμένο από το Δ.Σ. Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Εταιρείας 2019 – 2023, εντάχθηκε η τροφοδότηση της Λητής και των περιοχών της Νεοχωρούδας και του Πενταλόφου. Ήδη σήμερα τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο το Ωραιόκαστρο, το Παλαιόκαστρο και η Γαλήνη.

Τέλος, υπογράμμισε ότι η Εταιρεία ενεργεί με σεβασμό στο ρυθμιστικό και κανονιστικό πλαίσιο, τηρώντας απαρέγκλιτα το Εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της, και με στόχο την περαιτέρω διείσδυση του φυσικού αερίου, την οικονομική αποδοτικότητα των επενδύσεων και την ασφαλή και αδιάληπτη λειτουργία του δικτύου διανομής.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ