Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Τις 60.540 έφθασαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης

Τις 60.540 έχουν φτάσει οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, μια εβδομάδα μετά την έναρξη υποβολής αιτήσεων. Από το σύνολο των αιτήσεων, 31.308 υποβλήθηκαν ιδιωτικά, ενώ σε ΚΕΠ 29.232.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν την επιδότηση σίτισης, με τον αριθμό να φτάνει στις 20.635, ακολουθούν αυτές που αφορούν το επίδομα ενοικίου, στις 1.206 και τελευταίες είναι αυτές για την δωρεάν επανασύνδεση ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, στις 622.
Επίσης μεγάλος είναι ο αριθμός των αιτήσεων που αφορά συνδυασμό των παροχών που σχετίζονται με το ρεύμα και την επιδότηση σίτισης, καθώς έχουν φτάσει τις 17.936, ακολουθεί ο συνδυασμός που αφορά το επίδομα ενοικίου και την επιδότηση σίτισης, με 5.595 αιτήσεις και τελευταίος είναι ο συνδυασμός που αφορά τις παροχές που σχετίζονται με το ρεύμα και το επίδομα ενοικίου, στις 5.595. Παράλληλα, αρκετά υψηλός είναι ο αριθμός που αφoρά τον συνδυασμό και των τριών παροχών με 14.121 αιτήσεις.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ