Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

«Βοήθησε να κάνουμε δώρο ένα πρωινό γεύμα»

Με κάθε αγορά μας υποστηρίζουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη

Με την αγορά προϊόντων Kelloggστις ειδικά σηματοδοτημένες συσκευασίες των CornFlakes 375 γρ., CocoPops 375 γρ., CocoPopsChocos 375 γρ. και των CocoPopsMiniCrocs 350 γρ., έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, δεν προσφέρουμε μόνο ένα θρεπτικό πρωινό αλλά βοηθάμε συγχρόνως στην παροχή πρωινών γευμάτων σε παιδιά των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOSστην Ελλάδα και του SOPHIAFOUNDATIONFORCHILDREN στην Κύπρο.

H ενέργεια «Βοήθησε να κάνουμε δώρο ένα πρωινό γεύμα»της Kelloggs,συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το υπεύθυνο μάρκετινγκ με την κοινωνική συνεισφορά της εταιρείας, σε συνεργασία με τους καταναλωτές της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συμβάλλουμε ως εταιρεία Kelloggs μαζί με όλους τους καταναλωτές που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, στην υποστήριξη όσων σήμερα μας έχουν ανάγκη, προσφέροντας ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα στα παιδιά των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS και του SOPHIAFOUNDATIONFORCHILDREN» σημειώνει η κα Ελένη Σιμοπούλου, CerealPortfolioBrandLeadMiddleEast, Mediterranean, NorthAfrica & CentralEasternEurope της Kelloggs. «Αναγνωρίζοντας ότι το πρωινό γεύμα είναι σημαντικό στη σωστή διατροφή των παιδιών, στόχος της Kelloggs είναι να μη το στερείται κανένα παιδί» καταλήγει η κα Ελένη Σιμοπούλου.

H ενέργεια «Βοήθησε να κάνουμε δώρο ένα πρωινό γεύμα» είναι μέρος του προγράμματος «Πρωινά Γεύματα για καλύτερες ημέρες», ενός Παγκόσμιου Προγράμματος Κοινωνικής Παρέμβασηςτου W. K. KelloggFoundation το οποίο συμβάλλει στη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων με την προσφορά πρωινού γεύματος προκειμένου τα παιδιά όλου του κόσμου να μπορούν να μεγαλώνουν σωστά και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. 

Η Kelloggs έχει δεσμευθεί για τη διάθεση 1 δισ. μεριδών σε πρωινά δημητριακά και σνακ μέχρι το τέλος του 2016. Από την έναρξη του προγράμματος, το 2013, έχουν προσφερθεί 400 εκ. πρωινά γεύματα σε όλο τον κόσμο, 22 εκ. στην Ευρώπη και πάνω από 1 εκατ. σε Ελλάδα και Κύπρο. Αναλυτικότερα, με τις ενέργειες της Kelloggsπραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω προσφορές σε παιδιά & οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη:

  • Ενέργεια του 2013: 280.000 μερίδες στην Ελλάδα

  • Ενέργεια του 2014: 820.000 μερίδες στην Ελλάδα & 180.000 μερίδες στην Κύπρο

Για Περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.kelloggcompany.com/en_US/corporateresponsibility/breakfastforbetterdays.html

Σχετικά με την Kellogg Company:

Η KelloggCompany ιδρύθηκε στις ΗΠΑ από τον Dr Will Keith Kellogg το 1906, με μία φιλοσοφία που παρότρυνε τους ανθρώπους να βελτιώσουν την υγεία τους αλλάζοντας τις διατροφικές τους συνήθειες.

Η Kelloggήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που πρόσθεσε απαραίτητες βιταμίνες και σίδηρο στα προϊόντα της, ώστε να διασφαλίσει ότι κάθε μερίδα παρέχει το 25% των συνιστώμενων ημερήσιων αναγκών για πολλά βασικά θρεπτικά συστατικά και το 17% του σιδήρου.

Υπήρξε η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που τύπωσε διατροφικές πληροφορίες και μηνύματα υγιεινής διατροφής στις συσκευασίες δημητριακών ήδη από τη δεκαετία του 1930, ενώ η αφοσίωσή της Kelloggστην παροχή διατροφικών πληροφοριών παραμένει το ίδιο ισχυρή και σήμερα.

Παρέχοντας ετικέτες Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (ΣΗΠ) στο μπροστινό μέρος κάθε συσκευασίας, παρουσιάζει την ποσότητα και το ποσοστό των ημερήσιων αναγκών ενός ατόμου σε θερμίδες, σάκχαρα, λιπαρά, κορεσμένα λιπαρά και αλάτι και αυτών που περιέχει μία μερίδα κάθε προϊόντος.

Η ιδρυτική αρχή της εταιρείας πριν από 100 χρόνια ισχύει ακόμα και σήμερα: «Είμαστε μία εταιρεία αφοσιωμένων ανθρώπων που παράγουν ποιοτικά προϊόντα για έναν πιο υγιεινό κόσμο».

Από τον Απρίλιο του 2008, η εταιρεία Kelloggλειτουργεί με δικά της γραφεία και στην Ελλάδα, ενώ διανομέας των προϊόντων της συνεχίζει να είναι η Atlanta A.E..

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ