Ο πατέρας του Σαρκοζί επιβεβαίωσε ότι θα γίνει παππούς από την Κάρλα

Ο πατέρας του Νικολά Σαρκοζί, Παλ Σαρκοζί, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα «Bild» ότι η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Κάρλα Μπρούνι είναι έγκυος. «Είμαι χαρούμενος για τον ερχομό του εγγονιού μου» τόνισε ο Παλ Σαρκοζί. Προσέθεσε ακόμη ότι ο γιος του και η νύφη του «δεν θέλουν να ξέρουν το φύλο του μωρού αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι κορίτσι και θα είναι τόσο όμορφο όσο η Κάρλα».

Η φήμη ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας είναι έγκυος κυκλοφορεί έντονα τόσο στη Γαλλία όσο και στον διεθνή Τύπο εδώ και πολλές εβδομάδες. Η ίδια ωστόσο ακόμη και στην τελευταία της εμφάνιση πριν από δύο μέρες στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 δεν επιβεβαίωσε ούτε και διέψευσε το γεγονός στον δημοσιογράφο, ο οποίος πάντως την συνεχάρη χωρίς όμως να πει για ποιο λόγο. «Ξέρω ότι δεν σας αρέσει να μιλάει κανείς για την προσωπική σας ζωή, όμως επιθυμώ απλώς να σας συγχαρώ» είπε ο δημοσιογράφος. «Κι εγώ σας συγχαίρω» απάντησε χαμογελώντας η κ. Μπρούνι.

Σύμφωνα με υπολογισμούς και σενάρια που κυκλοφόρησαν στις εφημερίδες, εάν η κ. Μπρούνι είναι έγκυος, τότε θα γεννήσει το φθινόπωρο, δηλαδή λίγους μόνο μήνες πριν από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2012.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα