Στήριξη με ημερομηνία λήξης

Τα αποτελέσματα και η θέση του Παναθηναϊκού στην τελική κατάταξη των πλέι οφ, εφόσον είναι θετικά, θα επηρεάσουν την τελική απόφαση της διοίκησης για την ενδεχόμενη παράταση της συνεργασίας με τον Φερέιρα. Για την ώρα εκείνο που έχει πιο μεγάλη σημασία είναι το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ (17.15 Novasports 2). Με σκοπό να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένη, χωρίς να αποπροσανατολίζεται με την καθημερινή συντήρηση της ονοματολογίας, αλλά και επειδή ο ίδιος ο προπονητής φέρεται ενοχλημένος από αυτήν, η ΠΑΕ επέλεξε να δώσει στήριγμα στον Πορτογάλο:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με δήθεν υποψήφιους προπονητές του Παναθηναϊκού, υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας και βρίσκεται εν μέσω κρίσιμων για το μέλλον της ομάδας αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σεβόμαστε και στηρίζουμε τον κ. Φερέιρα, όπως και ο ίδιος σέβεται και τιμά καθημερινά τη δουλειά του, και καλούμε όλους να αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο όχι μόνο το πρόσωπο ενός επαγγελματία διεθνούς κύρους, αλλά και τον θεσμό του προπονητή του Παναθηναϊκού, και να μην προτρέχουν σε προβλέψεις και εκτιμήσεις που ενδέχεται να τους εκθέσουν».

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος και ότι «η παραμικρή εκτροπή ή παράβαση από πλευράς της εξέδρας θα έχει ως αναπόφευκτη συνέπεια την τιμωρία της έδρας μας βλάπτοντας πολλαπλά τον Παναθηναϊκό». Αγωνιστικά τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνη, που δεν έπαιξαν στον Βόλο, υπολογίζει ο Φερέιρα.

Καυστική ανακοίνωση σχετικά με την απόδοση των ποδοσφαιριστών εξέδωσε η Παναθηναϊκών Παρέμβαση. «Η φανέλα του Παναθηναϊκού έβγαζε φιλότιμο, εγωισμό και αξία. Δεν τα βλέπουμε πλέον από εσάς. Αντιθέτως, όλοι μας παρατηρούμε άτομα ανίκανα να συναισθανθούν το ειδικό βάρος αυτής της φανέλας και εισπράττουμε μικρές δηλώσεις και κουβέντες».

Οι τροποποιήσεις που ζήτησε από την Πολιτεία ο Παναθηναϊκός στη νέα τροπολογία για τη Διπλή Ανάπλαση πέρασαν στη ρύθμιση του υπουργείου. Εκκρεμεί ωστόσο νέα σύμβαση με τον δήμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα