Αρρωστημένο έγκλημα από… ανθυπαστυνόμο!

Η ολέθρια σχέση 32χρονου ανθυπαστυνόμου, που υπηρετούσε στην ασφάλεια της Βουλής, με 49χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που είχε βρεθεί νεκρή στη μέση του δρόμου κοντά στο Σχηματάρι το πρωινό της 28ης Οκτωβρίου, αποκάλυψε τον δολοφόνο.

Δράστης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας που επικαλείται την ομολογία του, είναι ο ένστολος εραστής της που τη σκότωσε «γιατί τον ζήλευε παθολογικά και του είχε κάνει τη ζωή του κόλαση». Το κίνητρο είναι ερωτικό. Οι λεπτομέρειες όμως του εγκλήματος πάθους που έχει σοκάρει το πανελλήνιο είναι ανατριχιαστικές…

Ανήμερα της εθνικής εορτής σε παράπλευρο δρόμο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας εντοπίζεται άψυχο σώμα γυναίκας από διερχόμενο οδηγό. Ειδοποιείται η Τροχαία και γίνεται λόγος για θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη. Οσο σουρουπώνει τόσο το μυστήριο γίνεται θρίλερ. Τα παιδιά της 49χρονης ομογενούς από την Αλβανία την αναζητούν. Τα δυο κορίτσια της και το 19χρονο αγόρι της οικογένειας, αλλά και η μεγαλύτερη κόρη της 23 ετών, που διαμένει με τον σύντροφό της, παίρνουν τους δρόμους.

Ενα από τα παιδιά πληροφορεί την Αστυνομία ότι «η μάνα μας έχει σχέση πέντε ετών με αστυνομικό, τσακώνεται συνέχεια μαζί του». Ο αστυνομικός προσάγεται από τους συναδέλφους του για «φιλική κουβέντα» που γίνεται ομολογία: «Εγώ τη σκότωσα» αναφέρει στους προανακριτικούς υπαλλήλους της Ασφάλειας Θήβας.

Κατά στοιχεία της δικογραφίας, το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου το ζευγάρι βγήκε για καφέ κοντά στον Αυλώνα. Λογομάχησαν μέσα στο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή η 49χρονη «έμπηξε τα νύχια της στο πρόσωπό του», όπως κατέθεσε ο δράστης.

Ο αστυνομικός πήρε το μπουφάν και το τύλιξε στο κεφάλι της. Οταν η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, ο 32χρονος κατευθύνθηκε προς το Σχηματάρι, άνοιξε την πόρτα και την πέταξε στον αγροτικό δρόμο. Η Αστυνομία υποπτεύεται ότι υπάρχει πιθανότητα ο δράστης να πέρασε δυο φορές με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα της για να σκηνοθετήσει τροχαίο δυστύχημα. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν η 49χρονη πέθανε από ασφυξία ή ήταν ζωντανή όταν την πέταξε στον δρόμο. Το θύμα ζούσε στον Αυλώνα, είχε γνωρίσει τον αστυνομικό στο γειτονικό τμήμα όπου υπηρετούσε προτού πάρει απόσπαση στη Βουλή, και ήταν χωρισμένη. Ο δράστης κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας. Ο πατέρας του είναι στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ίδιος είναι γνωστός διαιτητής στο τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Εύβοιας. Ηδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ.

Στέφανος Χίος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα