Περίγελος σε twitter και facebook η Καιλή

Συνεχίζει να προκαλεί η Εύα Καϊλή, που, παρά τις άγριες αποδοκιμασίες που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς φίλους της, αντιδρά με ύφος… ειρωνικό. «Μάλλον έχετε δίκιο… Ζήτησα να γίνουν ορισμένες κινήσεις… Εγιναν… Αλλά εγώ έπρεπε να κάνω πως δεν τις είδα και να ψηφίσω διαφορετικά, ώστε να γίνει τι; Να έρθει η αντιπολίτευση και ίσως να πάμε στη δραχμή; Δεν συμφωνώ. Από την κακή επιλογή να διαλέξω τη χειρότερη; Εδώ που φτάσαμε, μετά από δεκαετίες καταχρήσεων και σπατάλης, θα μπορούσα να κάνω κάτι και δεν το έκανα; Αυτό λέτε; Μάλιστα…» απάντησε η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, που, μετά την «κωλοτούμπα» που έκανε δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου το βράδυ της Παρασκευής -παρά τις προηγούμενες «απειλές» της-, δέχεται έντονη κριτική στο Twitter και το facebook.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξηγήσεις που έδωσε στους επικριτές της δεν πρέπει να έπεισαν… «Πάντως έχετε γίνει όλοι παχύδερμοι. Ο κόσμος σάς φτύνει κι εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει!» και «Τζάμπα μαγκάκι, κοπελιά… Κρίμα, γιατί πολλοί πιστεύουμε ότι η γενιά μας έχει δυνάμεις να βγούμε μπροστά… Θα κριθείς και εσύ από τον λαό… πιο σκληρά από ό,τι φαντάζεσαι» ήταν κάποιες μόνο από τις απαντήσεις που δέχτηκε. Αλλες πάλι, από αυτές που θα καταγγείλει πιθανώς στο μέλλον η κυρία Καϊλή ως επίθεση στο πρόσωπό της επειδή είναι γυναίκα -αν και δεν παρέπεμπαν σε «καλτσοδέτα»-, έλεγαν ότι «το “εντάξει” πρέπει να το είπε μασώντας τσίχλα. Να φανεί ναζιάρικο…» Σε γενικές γραμμές, πάντως, την παρέπεμπαν να παραιτηθεί και να αναζητήσει «άλλη εργασία πλέον», τη χαρακτήριζαν «ατυχή και επιζήμια λάθος επιλογή» και τη ρωτούσαν γιατί τάχα έσβησε προηγούμενό της post… Ενα από τα καλύτερα δε ήταν αυτό που έγραφε χρήστης απαντώντας στο επιχείρημα-εκβιασμό εξόδου της χώρας από το ευρώ… «Βάζω στοίχημα 10.000 δραχμές ότι δεν θα φύγουμε από το Ευρώ!» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα